Connect with us
Ce a spus Tudy dupa ce a fost ales viceprimar

Știri

Ce a spus Tudy dupa ce a fost ales viceprimar

Tudy, fostul amant al Oanei Zavoranu, a fost ales astazi viceprimar al Capitalei. Membru ALDE, barbatul care s-a remarcat prin filmuletele deocheate postate pe Internet, a facut primele declaratii imediat dupa ce s-a vazut cu functia in mana.

„Nu vin din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc, nu o sa discut despre viata mea privata si aici se inchide orice. Munca mea este cea pe care o vedeti aici si pe care o veti vedea pe teren. Ceea ce voi munci eu este in interesul cetatenilor bucuresteni. De cinci ani sunt antreprenor, in zona vinurilor. Unul din punctele de vanzare este in inima Bucurestiului, in Piata Obor”, s-a laudat Tudy in fata jurnalistilor prezenti la Primaria Capitalei.

„E prematur acum sa vorbim despre ce voi face in mod exact. Ma intrebati care este pregatirea mea? Eu am trei facultati pe care le-am terminat. Doua dintre ele, una pe comert international, alta pe stiinte politice, ambele in Bruxelles. De aceea, ca sa raspund intrebarilor dumneavoastra, optiunile mele se indreapta inspre zona Uniunii Europene si a relatiilor internationale.

+18 Tudy a ajuns viceprimar. Imaginile pentru adulti care l-au facut celebru

Andreea Marin, UMILITA de OANA ZAVORANU! Ce a putut sa spuna

Nu trebuie sa va spun ca UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil in acest moment, un mare semn de intrebare legat de motivul existentei sale dupa referendumul din Marea Britanie si din acest motiv, eu si colegii mei, mai ales eu, imi voi dedica toate eforturile pentru a cladi nu doar Capitala, una din cele 28 – inca state membre ale UE, dar si pentru a cladi UE un pic si in Bucuresti”, a spus politicianul din formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu.

Tudor Ionescu este cunoscut si ca un mare iubitor si aparator al animalelor si isi doreste ca, in calitate de vicepremier, sa faca din Bucuresti o Capitala prietena cu animalele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top