Connect with us
Ce trebuie sa stie fiecare femeie inainte de a se apuca de slabit

Știri

Ce trebuie sa stie fiecare femeie inainte de a se apuca de slabit

Inainte de a te apuca de slabit, asigura-te ca citesti informatiile de mai jos!

Iti doresti foarte mult sa slabesti insa nu stii de unde sa incepi? Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti analizezi organismul. Exista anumite momente in care incercarea de a slabi poate fi cea mai mare greseala. Fii sigura ca atat starea ta de sanatate fizica, cat si cea psihica, sunt in regula.

Daca pana acum ai incercat nenumarate diete, ai facut sport si ai avut un stil de viata sanatos, iar rezutatele nu sunt vizibile, ar trebui sa mergi mai intati la medic. Este foarte probabil sa ai o problema de sanatate, asa ca o noua dieta poate fi un adevarat pericol pentru tine. Totodata, daca tocmai ai trecut de o perioada dificila din punct de vedere al sanatatii, ar trebui sa te refaci complet si sa ai aprobarea unui medic specialist inainte de a te apuca de slabit. Atunci cand incerci sa pierzi kilograme, corpul tau sufera anumite transformari drastice nu doar la exterior, ci si la interior. De aceea este extrem de important sa fii sanatoasa cand incepi un program de fitness.

PREPARA SI TU ACESTE GUSTARI SANATOASE CARE TE VOR AJUTA SA SLABESTI

Starea pshica de sanatate este foarte importanta. Este esential sa stii ca faci acest pas pentru tine si nu pentru sot, copii, sau parinti. Trebuie sa tii doresti asta din tot sufletul si sa fii constienta ca o poti face. Daca nu esti convinsa, ai stari depresive si nu ai incredere in tine, incearca sa rezolvi mai intai aceste probleme. Sa te apuci de slabit intr-un moment de fragilitate psihica poate fi inceputul unui dezastru, caci iti va lipsi motivatia. Ca si consecinta rezultatele vor intarzia sa apara si tu ai putea fi extrem de dezamagita. Exista si cazuri in care sportul te scoate din starile proaste, depinde doar de tine!

Nu te apuca sa slabesti daca esti de parere ca acest lucru te va face mai fericita. Accepta-te mai intai asa cum esti, fii constienta ca va exista o schimbare in bine, insa nu iti canaliza fericirea spre aceasta directie. Impliniea vine din alte lucruri, mult mai importante, care pot fi apreciate doar atunci cand te accepti asa cum esti.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top