Connect with us
Ceartă mare între Florin Salam și Roxana Dobre. Un apropiat dezvăluie ce se petrece între cei doi

Monden

Ceartă mare între Florin Salam și Roxana Dobre. Un apropiat dezvăluie ce se petrece între cei doi

Relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre nu trece deloc prin cele mai bune momente. Deși cei doi au mai făcut încă un copil, lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită.

Astfel, surse din anturajul cântărețului de manele spun că Salam nici nu ar mai vorbi cu Roxana Dobre și că acesta nu l-ar fi recunoscut pe băiețelul pe care spunea, în urmă cu câteva luni, că îl dorește.

“Florin Salam nici nu mai vorbește cu Roxana Dobre. Chiar dacă ea s-a întors acasă, chiar dacă au făcut un pact clar cu privire la familia lor, zilele trecute s-au certat din nou. Doar că s-au certat mai rău că niciodată”, a declarat un apropiat al cuplului, pentru wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, manelistul nu ar mai vrea să îi dea bani pentru nimic Roxanei.

„Nu îi mai da niciun ban pentru rochii scumpe, genți de firmă sau tot felul de alte nimicuri pe care Roxana cheltuia mii de euro”, a mai spus acesta.

Florin Salam și Roxana Dobre păreau să fi revenit la sentimente mai bune după ce bruneta a rămas însărcinată.

”Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, sa aibă și băiatul meu un frățior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu și un băiat”, spunea Florin Salam, la începutul anului.

Doar că, după nașterea băiatului, Florin Salam ar fi început să aibă noi bănuieli legate de fidelitatea partenerei sale de viață.

Astfel, el ar fi cerut un test de paternitate, pentru a se convinge că este tatăl copilului. Roxana nu a fost de acord, iar de aici ar fi izbucnit o ceartă mare între cei doi, care a dus la o nouă rupere a relației.

Rămâne de văzut dacă aceștia vor reveni din nou la sentimente mai bune.

Citește și: Roxana Dobre ar fi fugit de acasă. Ce a făcut Salam

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top