Connect with us
Cel mai bun prieten a facut un gest impresionant pentru acest adolescent! A economisit doi ani ca sa isi realizeze visul!

Știri

Cel mai bun prieten a facut un gest impresionant pentru acest adolescent! A economisit doi ani ca sa isi realizeze visul!

Cel mai bun prieten al unui adolescent din SUA a dovedit ca orice poate fi posibil si se poate realiza cu rabdare. Prietenia celor doi tineri a inspirat o planeta intreaga.

Cel mai bun prieten la nevoie se cunoaste, asa ca Tanner Wilson nu a stat pe ganduri cand a inceput sa isi puna in aplicare planul. Pentru ca Brandon Qualls avea nevoie de un scaun cu rotile nou, el s-a sacrificat si i l-a achizitionat.

Totul a durat o perioada indelungata, insa, a meritat pe deplin! Tanner Wilson a dat dovada de multa loialitate fata de cel mai bun prieten al sau. El a economisit toti banii pe care a reusit sa ii stranga, in aceasta perioada.

In plus, nu i-a spus lui Brandon nimic despre planul sau. A tinut totul secret timp de doi ani de zile. In aceasta perioada, Tanner a pus deoparte toti banii pe care i-a castigat de la jobul sau part-time pe care il avea, dupa orele de la scoala. Cand a avut toata suma de care avea nevoie, a achizitionat cadoul pentru apropiatul sau si i l-a dat in fata colegilor de liceu.

„Am izbucnit in lacrimi cand am vazut. Am avut o reactie de parca ii spuneam ca nu imi vine sa cred ca ai facut asta pentru mine. Era visul meu sa am asa ceva. Si visul meu a devenit realitate”, a marturisit Brandon Qualls.

Elevul se folosea pana atunci de un scaun cu rotile mai vechi, care ii solicita foarte mult corpul. Pentru ca nu a mai suportat sa il vada pe cel mai bun prieten al sau cum se chinuie, zilnic, Tanner Wilson s-a straduit sa-si economiseasca toti banii si i-a cumparat un scaun cu rotile electric.

Mama adolescentului care si-a dedicat ultimii doi ani din viata pentru a strange banii, Coleen Carmack, a povestit ca nu a fost surprinsa de un asemenea gest. „Amandoi merita atentie in mod egal, pentru ca sunt copii foarte buni. Nu m-a surprins gestul lui Tanner, asa este el. Mereu se gandeste la cei din jur, niciodata la el. Noi l-am invatat ca nu ajunge nicaieri daca este o persoana rea”, a povestit femeia.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top