Connect with us
Cel mai mare scandal cu Cristiano Ronaldo! Fotbalistul, acuzat de viol! Prima sa reacție

Sport

Cel mai mare scandal cu Cristiano Ronaldo! Fotbalistul, acuzat de viol! Prima sa reacție

Cristiano Ronaldo se află în centrul unui scandal imens, după ce a fost acuzat de o femeie că a violat-o în urmă cu 9 ani și i-ar fi oferit bani în schimbul tăcerii.

Germanii de la Der Spiegel au publicat acuzațiile făcute de Kathryn Mayorga (34 de ani), care a susținut că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009, în Las Vegas.

Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru ca ea să nu vorbească niciodată despre acel moment.

Acum, însă, avocatul femeii a atacat la un tribunal din Nevada convenția încheiată în urmă cu 9 ani, iar ea a vorbit pentru publicația germană despre ce a trăit atunci, într-un hotel de lux din Las Vegas.

În documentul semnat între cele două părți în 2009, pentru care Cristiano Ronaldo a plătit 375.000 de euro pentru a-i cumpăra tăcerea, fotbalistul a recunoscut că femeia „a spus ‘nu’ și ‘oprește-te’ de mai multe ori”.

Acum, Kathryn Mayorga susține că, după ce au făcut sex anal în ciuda voinței ei, fotbalistul a întrebat dacă a durut-o.

Potrivit documentelor de la tribunal, „Cristiano Ronaldo a tras-o pe reclamantă într-o cameră și a încercat să o agreseze sexual pe un pat. (…)

Când Cristiano Ronaldo a terminat agresiunea sexuală, i-a permis să plece din cameră spunându-i că îi pare rău, că de obicei e un gentleman.”

Într-un interviu pentru Der Spiegel, Mayorga a vorbit pentru prima dată despre acest lucru, spunând că „acest tip, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat și o mizerie”. Ea a spus că a refuzat să facă sex, dar l-a sărutat după ce i-a promis că o lasă să plece:

„A început să mă împingă foarte puternic și a început să facă diverse lucruri cu mine, să mă atingă și să mă tragă. L-am împins și am tot spus: nu!”.

Puțin timp mai târziu, Ronaldo a tras-o într-o cameră și a violat-o în timp ce ea striga: „nu, nu, nu!”

Kathryne și-a angajat un nou avocat anul trecut, când a redeschis cazul, pentru că în 2009 avea un avocat neexperimentat, specializat în infracțiuni de trafic, așa cum precizează publicația germană.

Avocatul susține că înțelegerea este nulă și că victima suferea de stres-postraumatic și ar fi încheiat acea înțelegere pentru că a fost înspăimântată.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo

Incidentul s-a petrecut la un hotel din Las Vegas, în vara lui 2009. Ronaldo a fost fotografiat de paparazzi în timp de discuta cu Katheryn, înainte de a o invita în apartamentul tău pentru „a se bucura de priveliște”, iar ea acceptat.

Ulterior, fotbalistul lui Juventus s-ar fi năpustit asupra ei și ar fi violat-o.

Într-un live pe rețelele de socializare, lusitanul a intrat în dialog cu fanii săi și a catalogat incidentul drept fake news.

 „Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false!”, după care a detaliat: „Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal.

Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit”.

Avocații acestuia au anunțat că vor să dea în judecată publicația germană, considerând că a încălcat drepturile personale ale fotbalistului, fără a nega, însă, cele întâmplate.

„Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, a fost declarația oficială a avocaților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top