Connect with us
Cele 3 zodii care domină lumea vara asta - În următoarele luni vei auzi de ele

Știri

Cele 3 zodii care domină lumea vara asta – În următoarele luni vei auzi de ele

Vara asta vor domina lumea. E vorba despre 3 zodii care renasc din propria lor cenușă, precum pasărea Phoenix. Astrele sunt de partea lor și vor decide chiar destinele celor din jur, fie că sunt prieteni sau dușmani.

Ele sunt cele 3 zodii care vor domina planeta

ZODIA FECIOARĂ – De spiritul critic al Fecioarei avem nevoie tot timpul. Acest nativ face cele mai complexe analize, iar vara aceasta se vor lua multe decizii la scară globală în urma consultării opiniilor Fecioarei. Fecioara va avea o vară plină de foc din toate punctele de vedere. Se va distra mult, dar se va pune și pe treabă. Noroc la bani are din belșug, iar cu dragostea va sta excelent.

Citește și: Horoscop vară 2019: Zodiile care se îmbogățesc vara asta

ZODIA LEU – După ani grei (în special 2013, 2014 și 2015), Leul redevine regele junglei. Va pune piciorul în prag și va demonstra de ce este în stare pentru a-și urma visele. Acest nativ va face pace cu dușmanii pentru a trece puntea și va obține tot ce își propune. Va avea parte de multe surprize plăcute în următoarea perioadă, cea mai favorabilă lună din vară fiind august.

ZODIA TAUR – Căpos din fire și pus pe treabă, Taurul va tăia în stânga și-n dreapta vara asta. Va avea parte de surprize plăcute din toate punctele de vedere. Cea mai favorabilă lună va fi și pentru Taur tot august.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top