Connect with us
Cele mai RELE ZODII DIN LUME. Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac!

Știri

Cele mai RELE ZODII DIN LUME. Femei, feriți-vă de acești bărbați din zodiac!

Astrele influenteaza comportamentul unui barbat fata de o femeie.

Vezi care sunt cei mai periculosi barbati care pot rani cu usurinta o femeie, in functie de zodie!

1. Barbatul GEMENI

Aceasta zodie este cea mai rea deoarece barbatii nativi in aceasta zodie pot dezinhiba o femeie cu o singura privire, iar dupa ce obtin ceea ce vor, pleaca fara vreo explicatie.

Gemenii au tendinta de a manipula femeia de langa ei si de a asocia relatia cu jocuri complicate si nepasare. Sunt pasivi, razbunatori, minutiosi si gata sa treaca peste oricine le sta in cale.

Sunt foarte rabdatori, ceea ce le ofera putere maxima atunci cand vor sa doboare pe cineva. Sunt foarte inteligenti si distrug psihic orice persoana li se impotriveste prin mustrari, critici si ironie.

2. Barbatul FECIOARA

Acest barbat cauta fara incetare PERFECTIUNEA. Va frange inimi pe banda rulanta, mai ales daca femeia de langa el nu se ridica la standardele sale inalte.

Este o fire critica, dar neinteleasa. Majoritatea crede ca este vesnic nemultumit, dar el critica din dragoste, pentru ca vrea sa educe persoana de langa el sa fie mai buna.

Acesti nativi se folosesc de sarm pentru a obtine orice femeie isi doresc, iar daca aceasta se dovedeste a fi sub nivelul dorit de ei, va sfarsi prin a fi dezamagita in dragoste. Daca trebuie sa minta pentru a obtine ce vor, o sa o faca fara remuscari.

3. Barbatul LEU

Acest nativ este narcisist, prin urmare, nu se gandeste deloc la cei din jurul lui. De obicei, considera femeia un trofeu, de aceea o alege intotdeauna dupa aspectul fizic, si nu dupa calitatile ei interioare.

Leii au un orgoliu imens si intotdeauna trebuie sa le arate celor din jur ca sunt mai buni decat ei. Nu vor inceta niciodata sa le demonstreze, celor interesati, cat de buni sunt in tot ceea ce fac.

Aspira la primul loc in orice domeniu, indiferent de mijloace si vor rani pe oricine le sta in cale, indiferent ca este vorba despre iubita lor. Tocmai de aceea, o relatie cu acest nativ trebuie sa fie foarte strans legata, altfel femeia va avea de suferit foarte mult.

Ce parere ai despre acest top? Ai avut vreun partener nativ in una dintre aceste zodii? Spune-ne in comentarii!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. DBv

    2019-06-21T00:56:20+03:00 at 0:56

    Pot sa confirm topul! Oh, chiar da!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top