Connect with us
Cele mai senzuale zodii feminine

Stil

Cele mai senzuale zodii feminine

Emana senzualitate din prima, sunt femeile dupa care barbatii sunt topiti de cum le vad. Ele sunt femeile cu cel mai puternic magnetism erotic din zodiac!

CELE MAI SENZUALE ZODII FEMININE:

1. FEMEIA LEU

Femeia Leu iubeste sa fie in centrul atentiei… barbatilor. Felul in care se imbraca, paseste si vorbeste transforma femeia Leu intr-o diva a sex-appeal-ului.

Femeia Leu poate fi romantica, dar si foarte perversa in acelasi timp. Este cuceritoare prin definitie. Isi surprinde adesea partenerul prin miscari lascive si atingeri electrizante.

Citește și: Pățești asta după sex? PRIMUL LUCRU OBLIGATORIU pe care TREBUIE SĂ ÎL FACI. Ginecologii avertizează!

2. FEMEIA VARSATOR

Femeia Varsator este idealista. Este visatoarea zodiacului si accepta tot felul de lucruri in dormitor.

Ii place sa experimenteze mult in relatia de cuplu si rareori o vei vedea refuzand cele mai interesante aventuri sexuale. Este dornica sa cucereasca privirile barbatilor folosindu-se de pasionalitatea si eleganta sa.

3. FEMEIA FECIOARA

Femeia Fecioara cauta partida perfecta de sex si tocmai de aceea se va stradui sa fie la inaltimea asteptarilor sale, inainte de asteptarile partenerului.

Citește și: Horoscop iunie 2019. Horoscopul iubirii. O zodie își găsește sufletul pereche

Aceasta nativa poate parea extrem de aroganta si intangibila. Pozeaza des in scorpia de serviciu, defiland cu talent. Tocmai acest lucru li se pare senzual multor barbati. Orice barbat se gandeste la „imblanzirea scorpiei”. In dormitor, femeia Fecioara este ba pasionala, ba extrem de lenta si romantica pana la siropos.

Femeia Fecioara este totodata extrem de atenta cu barbatul de langa ea. Nu ii place sa se pune doar pe ea in evidenta in pat, ceea ce merita un mare plus!

4. FEMEIA BALANTA

Femeia Balanta este plina de umor. Uneori ii pacaleste pe barbati deoarece acestia iau in serios glumele sexuale pe care aceasta le spune cu o lejeritate si o convingere fara seaman. Femeia Balanta este foarte senzuala, iar in dormitor poate fi tirana.

Ar fi bine ca barbatii sa le permita sa preia ele initiativa intrucat nu vor regreta niciodata. Este genul de femeie care nu accepta sa se subordoneze barbatului nici macar cand vine vorba de sex, chiar si daca planuiti mici jocuri erotice pe roluri.

Sursa foto: soulsatisfactionforwomen.com

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top