Connect with us
Raliul Gumball 3000 ajunge la Bucuresti in perioada 6-7 mai. Peste 120 de super masini vor trece linia de sosire in Capitala.

Știri

Celebrul raliu Gumball 3000 ajunge la Bucuresti, in acest weekend

Celebrul raliu Gumball 3000 ajunge la Bucuresti, in acest weekend. Peste 120 de super masini vor trece linia de sosire la Bucuresti, dupa ce au parcurs un traseu incredibil prin 11 tari din Europa. Startul raliului s-a dat la Dublin pe 30 aprilie. Printre participantii la raliu, veniti din toata lumea, se numara si celebrul DJ AFROJACK, castigatoarea premiului Grammy, rapper-ul EVE, starurile hip hop BUN B si THE ALCHEMIST, actorul principal al serialului Baywatch DAVID HASSELHOFF, soferii de curse de Formula 1 DAVID COULTHARD si JEAN ALESI, artistul din New York FUTURA si iconu-ul skateboarding-ului TONY HAWK.

Fiecare oras participant la Gumball 3000 – editia 2016- gazduieste o expozitie spectaculoasa de masini care reprezinta „istoria automobilului” de la masinile clasice, de epoca, la cele moderne de azi, incluzand: Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Aston Martin, Koenigsegg, Jaguar, Bentley si Rolls Royce, alaturi de cele cu un concept futurist.

PROGRAM BUCURESTI

Vineri – 6 mai

17.00 – 10.00– SOSIREA MASINILOR LA BUCURESTI
Sambata – 7 mai
10.00 – 16.00 Expozitie de masini
16.00 – 18.00 Parada masinilor si vedetelor

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top