Connect with us
Champions League & Europa League la Digi Sport

Știri

Champions League & Europa League la Digi Sport

Cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi europene se vor regăsi la mijlocul acestei săptămâni în direct la Digi Sport. Zilele de marţi şi de miercuri vor fi rezervate returului „sferturilor” Champions League, pentru ca joi să fie programată aceeaşi fază din cadrul Europa League.

Abonații Digi | RCS & RDS pot urmări partidele din Champions League şi Europa League pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro. Barcelona vs Manchester United (marţi, ora 22:00), Manchester City vs Tottenham (miercuri, ora 22:00) şi Napoli vs Arsenal (joi, ora 22:00) vor putea fi urmărite şi pe Digi 4K. Marţi, Barcelona – Manchester United şi Juventus – Ajax vor capta atenţia telespectatorilor, cele două întâlniri urmând să fie prefaţate în emisiunea Euro Fotbal, unde George Dobre îi va avea ca invitaţi pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Gheorghe Craioveanu. În cadrul aceleiași emisiuni de analiză, difuzată zilnic de la ora 21:00 și imediat după meciuri, de la 23:55, George Dobre îi va avea alături, miercuri, pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Daniel Niculae, pentru a discuta despre partida Manchester City – Tottenham.

După victoria cu 1-0 obţinută în tur pe terenul „diavolilor”, Barcelona este favorită la calificarea în semifinale. Autogolul lui Shaw din meciul tur poate cântări decisiv marţi, în condiţiile în care celui mai important jucător al catalanilor, Leo Messi, par să-i priască partidele contra formaţiilor engleze. Până în prezent, argentinianul are nu mai puțin de 22 de goluri cu echipele din Premier League. În acest sezon, Leo Messi are o „dublă” contra lui Tottenham pe Wembley, când Barcelona a câștigat cu 4-2. Împotriva lui United, fotbalistul și-a trecut numele pe lista marcatorilor în finalele Ligii Campionilor din 2009 și 2011, ambele câștigate de catalani.

Cu Cristiano Ronaldo printre titulari, cel care a şi marcat pentru italieni în remiza 1-1 de la Amsterdam, Juventus are prima şansă miercuri seară împotriva lui Ajax. Olandezii s-au impus cu 6-1 în meciul de campionat cu penultima clasată din Eredivisie, dar Frenkie de Jong a ieşit de pe teren după doar 28 de minute, la scorul 1-0 în favoarea „lăncierilor”, acuzând o problemă la coapsa dreaptă şi devenind incert pentru partida de la Torino.            Cel mai echilibrat joc al „sferturilor” UCL se anunţă Manchester City – Tottenham, după ce londonezii s-au impus în meciul tur la limită, cu 1-0, graţie golului marcat de sud-coreeanul Son. Cea de-a patra echipă engleză din această fază, Liverpool, pare să aibă o deplasare mai uşoară, în condiţiile în care elevii lui Jurgen Klopp au trecut săptamâna trecută de FC Porto cu 2-0 pe Anfield, iar în ultima etapă de campionat au învins-o duminică pe Chelsea cu acelaşi scor.

Programul Champions League, 16 – 17 aprilie 2019

Sferturi

• Barcelona vs Manchester United – marţi, 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4 K

• Juventus vs Ajax – marţi, 22:00, Digi Sport 2

• Manchester City vs Tottenham – miercuri, 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4 K

• FC Porto vs Liverpool – miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Programul Europa League, 18 aprilie 2019

Sferturi

• Napoli vs Arsenal – joi, 22:00, Digi Sport 1 și Digi 4 K

• Chelsea vs Slavia Praga – joi, 22:00, Digi Sport 2

• Valencia vs Villareal – joi, 22:00, Digi Sport 3

• Eintracht Frankfurt vs Benfica – joi, 22:00, Digi Sport 4

Telespectatorii Digi Sport au acces, datorită celor patru posturi tematice ale grupului Digi | RCS & RDS, la cele mai urmărite competiții sportive. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit cele mai importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League și UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal, Euroliga de baschet, Liga Campionilor la volei și Formula 1.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top