Connect with us

Externe

Cinci răniţi, după ce o maşină a intrat în pietoni! Ce a anunțat poliția

Un şofer a intrat sâmbătă cu maşina într-un grup de pietoni la Berlin, însă poliţia nu are indicii că a fost vorba de un atac.

Cinci persoane au fost rănite, cel puţin trei dintre ele fiind în stare gravă, conform brigăzii de pompieri. Toate au fost duse la spital pentru îngrijiri.

Şoferul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, a spus o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

De asemenea, nu există dovezi că bărbatul s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor sau a unor medicamente. Bărbatului i s-a recoltat probă de sânge pentru analize.

Cauza accidentului române neclară, iar investigaţiile continuă, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Nu există indicii că incidentul a fost un atac, a adăugat ea.

Citește și: Atac la Toronto: O maşină a intrat într-un grup de pietoni. Presa locală: 10 morți și 15 răniți

Ultimul bilanț indică 10 morți și 15 răniți, după ce un individ a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. Autorul ataculului a fost reținut. După ce a fost prins de polițiști, el a cerut oamenilor legii să-l ucidă. Nu se cunoaște motivația atacatorului, dar un atac terorist nu este exclus. Autorul atacului a fost pus sub acuzare și va răspunde în fața instanței pentru cele 10 persoane care au murit și pentru cele care au fost rănite.

MAE a anunțat că printre victime nu se numără cetățeni români. Bilanț oficial, anunțat de poliție: 10 morți și 15 răniți. Poliția a dezvăluit numele bărbatului care a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. Se numește Alek Minassian și are 25 de ani.

Alek Minassian

Un fost coleg de şcoală al lui Alek Minassian, pe nume Ari Bluff, a povestit, pentru CBC News, că tânărul nu era foarte social, recunoscând că nu ştie să fi avut prieteni foarte apropiaţi, cel puţin nu din cei din colectivul clasei.

Citește și: Împușcături în Viena. Ce spun autoritățile despre ipoteza unui atac terorist

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top