Connect with us
Cine a câștigat Ferma de la Pro Tv, după ce Brigitte Năstase a fost eliminată

TV

Cine a câștigat Ferma de la Pro Tv, după ce Brigitte Năstase a fost eliminată

Brigitte Năstase a părăsit ”Ferma”, după duelul cu Otniela, spre bucuria celor mai mulți dintre concurenți. Ba chiar Moroșanu a fost în culmea fericirii atunci când fosta soție a lui Ilie Năstase a pierdut lupta cu Otniela. Cine a câștigat concursul, după eliminarea brunetei?

Reality-show-ul “Ferma“, difuzat de Pro TV, a început în urmă cu aproximativ trei luni, cu 18 concurenți, unii cu notorietate, alții mai puțin cunoscuți. CANCAN.RO, v-a prezentat, în urmă cu o lună, filmările celui mai controversat concurs de la ora actuală.

Surse din PRO TV au dezvăluit că marele câștigător al „Fermei” ar fi chiar Marius Crăciun, unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse ne-au mărturisit că ar fi intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu.

Ce a câștigat Marius Crăciun la ”Ferma”

Marius Crăciun este cel mai câștigat dintre concurenți, pe lângă premiul de 50.000 de euro, pe care l-ar fi primit, sportivul s-ar fi ales și cu Diana Belbiță. Care nu îi este deloc indiferentă. Și, după cum crede toată lumea, o să înceapă o frumoasă poveste de dragoste, în afara competiției.

Diana Belbiță și Marius Crăciun! Ceea ce părea doar o strânsă prietenie începe să se transforme în altceva. Cei doi s-au apropiat foarte mult şi nu doar o singură dată au împărţit priviri complice.

Într-o seară, de îndată ce s-a dat stingerea în casă, Marius s-a furișat în patul Dianei, următoarele minute fiind condimentate cu alinturi, îmbrățișări, mângâieri ascunse.

Citește mai departe în CANCAN.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top