Connect with us
Cine este câștigătorul sezonului 6 din Chefi la cuțite

TV

Cine este câștigătorul sezonului 6 din Chefi la cuțite

Antena 1 a terminat filmările pentru al șaselea sezon al emisiunii Chefi la cuțite, iar în presă a apărut numele juratului a cărui echipă dă concurentul câștigător.

Chefi la cuțite este una dintre cele mai populare emisiuni ale postului TV Antena 1. Show-ul gastronomic difuzat luni și marți este prezentat de Gina Pistol, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și concurenții acestora luptă pentru a fi cel mai bun bucătar.

Conform celor de la, câștigătorul din acest sezon este din echipa lui Sorin Bontea.

Bontea a apelat la bonus cardurile introduse în acest sezon și i-a luat din echipa lui Florin Dumitrescu pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, doi dintre cei mai promițători concurenți.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu: „Gina Pistol si Catalin Scarlatescu sufera de o boala rara!”

Cum a slăbit Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite

În urmă cu aproape doi ani, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” cântărea cu 52 de kilograme mai mult. Acesta a decis să facă o schimbare în viața sa, iar în numai câteva luni, acesta a reușit o transformare de zile mari.

De atunci, celebrul bucătar reușește să se mențină și a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de toate kilogramele în plus care începuseră să îi afecteze starea de sănătate.

Acesta a dezvăluit că cel mai greu i-a fost să renunțe la carne, în special la pește, pe care îl consuma extrem de des înainte să se apuce de dietă.

Însă cum analizele nu erau deloc bune, Cătălin Scărlătescu a decis să țină o dietă drastică, iar rezultatele s-au văzut încă din prima lună. Atunci a slăbit 23 de kilograme și în numai câteva luni a ajuns să fie mai slab cu 52 de kilograme.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit.

Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool.

Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a spus acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top