Connect with us

Vedete

Cine este si cum arata primul sot al Andreei Marin

După divorțul de Tuncay Ozturk, Andreea Marin a ajuns la al treilea mariaj eșuat. Iată care au fost bărbații din viața Zânei!

Andreea Marin s-a casatorit prima data in anul 1995, cand avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghita. Cei doi au divortat dupa trei ani.

Iubirea dintre cei doi pare sa fi fost foarte puternica, daca este sa ne luam dupa declaratiile date de apropiatii vedetei.“Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. D

intr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita.

Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”, marturisea Ana Maria Ilac, o prietena apropiata a „Zanei Surprizelor” pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cearta între Andreea Marin și Tuncay Ozturk! Să fie EA motivul divorțului? FOTO

In anul 2006, Andreea Marin se casatorea cu Stefan Banica Jr., devenind cel mai mediatizat cuplu din Romania. In 2007 se nastea fetita cuplului, pe nume Ana Violeta.

Casnicia dintre cei doi a durat 7 ani, iar divortul lor a tinut prima pagina a ziarelor de scandal vreme indelungata.

Citeste si: Apel disperat facut de Andreea Marin pe Facebook: Urgent! Caz de suicid!

Citeste si: Mesajul Andreei Marin dupa inmormantarea tatalui sau!

„Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea.

Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua sa avem o relatie civilizata, calda, atat pentru fetita noastra, cat si pentru noi. Ne-am trait relatia cu discretie, atat cat ne-a permis statutul de persoana publica, ce inseamna pentru altii in ziua de astazi, din pacate, transformarea vietii particulare intr-o telenovela.

Dorinta noastra este sa depasim si acest moment cu aceeasi discretie, chiar daca suntem constienti de valul de speculatii si neadevaruri ce va urma, de aceea va rugam sa intelegeti decizia noastra de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile si mai ales copiii

. Va multumim, un gand bun! Andreea si Stefan Banica”, scria atunci Stefan Banica Jr. pe Facebook.

cristian gheorghita

Cristian Gheorghita, primul sot al Andreei Marin

Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Ozturk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care este si preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei.

In ceea ce il priveste pe Cristian Gheorghita, acesta s-a recasatorit si are un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top