Connect with us

Știri

Cine este şi cum arată soţia lui Gheorghe Hagi

Lui Gheorghe Hagi i se mai spune „regele fotbalului românesc”, însă puțini știu cum arată „regina” lui.

Gică Hagi și soția lui, Marilena, au o căsnicie model. Împreună au doi copii minunați, iar discreția lor a fost aplaudată de fani. Nu s-au remarcat prin niciun scandal, așa cum s-a întâmplat cu celelalte vedete ale fotbalului românesc. Putem da doar exemplul Victor Pițurcă – Vica Blochina pentru a înțelege comparația.

Hagi obișnuiește să își petreacă timpul liber cu nevasta, care este o prezenţă foarte discretă, cei doi fiind surprinşi uneori de paparazii publicaţiilor tabloide la diverse restaurante de lux.

”Sunt fericit asa cum visam, soţia are grijă de mine, mă tolerează. Nu sunt perfect”, declara recent Gheorghe Hagi într-un interviu.

Gheorghe Hagi este la a doua căsnicie

În 1994, Gică s-a despărțit de prima soție, Leni Celnicu, mutarea fotbalistului la Real Madrid fiind momentul care i-a făcut pe amândoi să realizeze că nu mai pot merge pe același drum.

Un an mai târziu, Hagi se însura cu o brunetă frumoasă, machidoancă de-a lui, pe nume Marilena Vlahbei. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția unui alt mare nume al fotbalului românesc, Gheorghe Popescu.

Al doilea mariaj s-a dovedit a fi cu noroc pentru ”Maradona din Carpați”, el și Marilena formând un cuplu până în prezent, iar anul acesta au aniversat 20 de ani de căsnicie.

Nunta lor, în 1995, a fost evenimentul monden al anului, de unde nu au lipsit nume mari ale showbizului sau sportului, printre care și fotbalistul Hristo Stoicikov, alături de care Hagi juca la Barcelona.

Gică Hagi are doi copii împreună cu Marilena. O fată, pe nume Kira, care este actriţă, şi un băiat, pe nume Ianis, care joacă pentru Viitorul şi pentru naţionala de tineret a României.

Citeşte şi: Cum arată acum Cristina Rus și ce s-a întâmplat cu ea

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top