Connect with us
Cornelia Catanga este in stare de soc dupa ce a aflat ca tatal ei are cancer in faza terminala si nu mai are mult de trait.

Vedete

Clipe cumplite pentru Cornelia Catanga. Vestea care a socat-o pe cantareata

Cornelia Catanga trece prin momente grele. Indragita cantareata de muzica lautareasca a primit o veste groaznica despre tatal ei.

Cornelia Catanga trece prin momente grele. Indragita cantareata de muzica lautareasca a primit o veste groaznica despre tatal ei.

Tatal Corneliei Catanga are cancer in faza terminala. Vestea a venit complet neasteptat, deoarece barbatul nu a acuzat niciun disconfort pana in urma cu trei luni. Medicii au descoperit, insa, recent, ca boala era instalata in organismul lui de peste 10 ani, cancerul fiind deja in faza terminala.

 

Cornelia Catanga a povestit ca a ramas socata cand a auzit despre boala grava a parinetui sau.

Citeste si: Momente cumplite pentru Monica Pop: Cancerul a recidivat!

„Eu sunt in soc de o luna de zile de cand am aflat rezultatul. Doctorul a facut tot posibilul ca tata sa sa fie operat. Tata a rezistat eroic cu cancer timp de 10 ani. (…) Acum doi ani a avut un soc. A pierdut un caine si a facut un infarct. Acest cancer s-a dezvoltat intr-o forma acuta dupa acest soc. La inceput am crezut ca e puţina apa la plamani. Am invaţat in toata perioada asta ca ceea ce pot eu sa ii dau lui tata este prezenţa mea tacuta de fiecare zi. Este la clinica Sf Nectarie din Bucuresti. Nu se mai poate opera si nici nu mai are sens sa faca citostatice. E prea tarziu. Daca are cancerul de 10 ani… Ce sa mai facem? Tata nu are nicio durere, ceea ce este un miracol.”, a povestit indurerata Cornelia Catanga la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top