Connect with us
Ștefănescu: Bogdan Stanoevici a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital

Politic

Codrin Ștefănescu îndepărtat din fruntea PSD. Social Democrații se spală de apropiații lui „Dragnea”

Codrin Ștefănescu, unul din cei mai apropiați oameni ai lui Liviu Dragnea, fiind considerat și mâna sa dreaptă,  este înlăturat încet din fruntea PSD. Strategia Social Democraților este de îndepărtare a liderilor PSD apropiați ai lui Liviu Dragnea, din fața partidului, pentru a spăla imaginea în fața electoratului.

Astfel, conform unor surse citate de Antena 3, purtătorul de cuvânt al PSD, Codrin Ștefănescu, ar fi înlocuit din funcție de Viorica Dăncilă, noua șefă PSD.

Dancilă a declarat într-o conferință de presă că PSD a înteles greșelile făcute și este cazul ca partidul să urmeze o noua cale: „E cazul să ne îndreptăm spre oameni”.

„PSD nu va mai acționa prin OUG asupra legilor justiției, vom aplica referendumul validat de români prin vot”.

Știre în curs de actualizare.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top