Connect with us
Concerte Revelion 2017 in aer liber

Știri

Concerte Revelion 2017 în aer liber. Unde vă puteți distra în noaptea dintre ani

Și anul acesta, primăriile din toată țara organizează Concerte Revelion 2017 în aer liber. Invitați de marcă îi vor încânta pe cei prezenți șa petrecerile în aer liber.

Concerte Revelion 2017 în aer liber

Concerte Revelion 2017 Sibiu
Loc: Piața Mare din Sibiu, Sibiu
Data/ora de începere: sâmbătă, 31 decembrie 2016 (19:00). Vor cânta CARLA’S DREAMS, Domino și Maxim.

Concerte Revelion 2017 București:

Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ştefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What’s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail şi Camioane în Mulţime susţin concerte la trecerea în 2017 în Piaţa George Enescu din Bucureşti. Evenimentul este prezentat de Mihai Morar şi Diana Munteanu.

Până în noaptea de Revelion 2017, echipele „Selfie de Bucureşti” te aşteaptă în mai multe puncte din oraş şi te vor ajuta să-ţi faci un selfie cu prietenii sau familia. Fotografiile vor fi încărcate pe pagina evenimentului, iar în noaptea dintre ani vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa George Enescu. Ia parte la cel mai mare autoportret făcut vreodată: „Selfie de Bucureşti”.

Intrarea este liberă.

Concerte Revelion 2017 Cluj-Napoca

Primăria municipiului Cluj-Napoca a pregătit pentru noaptea dintre ani un eveniment pentru clujenii de toate vârstele, cu muzică live între orele 22.00 şi 01.00, lumini spectaculoase, focuri de artificii şi multă veselie.

Spectacolul de Revelion 2017 va începe în Piaţa Unirii la ora 22.00, cu un concert de muzică arhaică, susţinut de Florin Ştefan acompaniat de taraf. Începând cu ora 23.00 clujenii vor avea parte de un concert aniversar Semnal M, la împlinirea a 40 de ani de activitate.

La Iași, cetățenii sunt așteptați în Piața Palatului Culturii.

„Vom încerca să oferim un show de calitate superioară celor din anii trecuți. Precum și câteva surprize. Spectacolul de Revelion va avea loc tot la Palatul Culturii, dar cu câteva diferențe menite să protejeze monumentul – simbol al orașului nostru. După cum am promis, vom avea un „cap de afiș” de renume internațional. Este vorba de Alphaville, o formație care s-a lansat în anii ’80. Și care a revenit spectaculos în ultimii ani, cu evoluții live de cea mai bună calitate.Pe lângă cei de la Alphaville, vor mai evolua câteva nume importante în muzica românească: Ruby, Keo, Karma din Iași, precum și două finaliste ale concursului X Factor, Cecilia Cezario (Italia) și Alexandra Tănăsoiu”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Mihai Chirica.

Concerte Revelion 2017 Constanța
La Revelion 2017 Constanța vor urca pe scenă Voltaj, Cargo şi Anda Adam! Organizatorii promit o noapte de neuitat.

Constănţenii şi turiştii vor avea parte de cel puţin trei ore de muzică bună, dans şi totul va culmina cu un superb foc de artificii dublat de show-ul de lasere.

Concerte Revelion Timișoara

Primăria Municipiului Timişoara prin Casa de Cultură a Municipiului îi invită pe toţi timişorenii să petreacă Revelionul în aer liber, în Piaţa Victoriei, unde sunt programate mai multe concerte:
20.00 – Geo Da Silva & Sean Norvis
21.00 – ALPHA Team
22.00 – Cobzality
23.00 – Ştefan Bănică jr.
24.00 – Foc de artificii.

Concerte Revelion Brașov

În noaptea dintre ani, vor susține concert în Piața Sfatului DJ Project, Anna Lesko și trupa Coco, evenimentul fiind prezentat de Iustinian Radu. Brașovenii vor avea parte, de Revelion, și de un joc de artificii. Petrecerea în aer liber va începe la orele 23.00.

Concerte Revelion 2017 în aer liber. Unde vă puteți distra în noaptea dintre ani

Revelion Ploiești 2017

Anul acesta, Primăria Ploiești va organiza un eveniment artistic pentru noaptea de Revelion, la care vor lua parte artiști români și în cadrul căruia va exista și un foc de artificii.
Programul concertului:

21:45 Nico

22:30 Doddy

23:10 Paula Seling

0:05 Shift

0:45 Mihai Mărgineanu.

Concerte Suceava de Revelion 2017

Este al treisprezecelea an în care Primăria Suceava organizează Revelionul în aer liber pentru suceveni.

Printre artiștii care vor urca pe scena din parcarea Iulius Mall anul acesta se numără Lora, Roxana Nemeș și Alessia, precum și mai mulți artiști de muzică populară, printre care și Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi, Alexandru Recolciuc, Sorin Filip și Fanfara “La Stamate”. Revelionul în aer liber va începe la ora 20.30 și se va încheia în jurul orei 00.45.

Citește și: Program sărbători Auchan, Carrefour, LIDL, Kaufland, Mega Image și alte magazine

Buzău Revelion 2017
Concertul se estimează a avea o durata de cel putin 5 ore, fiind sustinut de trupe /solisti consacrati la nivel local cum ar fi : Nemuritorii, Kronos, G. Mitrea, Nina Stamate, Mirela Ursache, Teodora Birsan, Sabin Lupu, Andrada, Chihlimbar, Atena Bratosin, Gabriela Bolocan, Diana Ionita, Ion Baicus, Iulia Papazisu, Loredana Manescu, Alina Mihai, precum si nationali cum ar fi: Proconsul ,Elena Merisoreanu, Raluka, Vano-Tek, etc.

Știri pe aceeași temă


Vremea de Revelion 2017 și Anul Nou 31 decembrie și 1 ianuarie 2017

Revelion 2017 – Tările trec în anul nou FOTO & VIDEO – LIVE

Horoscop 1 ianuarie 2017. Taurii sunt învăluiți de iubire

Program farmacii pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie 2017

Noaptea de Revelion 2017 – Ce trebuie să faci să ai un an BUN, NU face ASTA

Concerte Revelion 2017 în aer liber. Unde vă puteți distra în noaptea dintre ani

Program supermarketuri și bănci pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top