Connect with us
Condoleanțe, Dacian Cioloș!

Politic

Condoleanțe, Dacian Cioloș!

Liderul PLUS Dacian Cioloș este în doliu. Bunicul politicianului a încetat din viață la vârsta de 94 de ani ieri, 5 august într-o clinică din Zalău, scrie ziaruldesalaj.ro. Dacian Cioloș și soția sa au plecat deja la Zalău unde vor participa la slujba de înmormântare.

Bunicul lui Dacian Cioloș a murit la vârsta de 94 de ani
Bunicul liderului PLUS Dacian Cioloș a încetat din viață ieri, la o clinică medicală din Zalău. Bunicul politicianului avea 94 de ani și era tare mândru de nepotul lui despre care spunea că este un băiat rar în care are toată încrederea. „Un băiat ca acela rar, eu nu zic că nu mai sunt, dar rari. Am toată încrederea în el. Aşa un prunc e!”, spunea Dumitru Brânduş despre Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș era foarte mândru la rândul lui de bunicul său de la care susținea că a prins drag de agricultură. În plus, fostul premier a postat în repetate rânduri mesaje alături de bunicul său chiar din curtea acestuia. Politicianul și soția sa au plecat deja spre Zalău unde vor lua parte la slujba de înmormântare.

Bunicul liderului PLUS mândru de nepotul său
Dumitru Brânduş, bunicul lui Dacian Cioloș își amintea zilnic de clipele petrecute alături de nepotul său. După ce băiatul i-a plecat departe bunicul liderului PLUS își alina dorul privind fotografiile puse la loc de cinste, lângă icoane. Dacian Cioloş s-a născut la Zalău. Politicianul și-a petrecut cea mai mare parte din copilărie în satul Pericei, judeţul Sălaj, în casa bunicului său.

Fostul premier a explicat care este gradul de rudenie care îl leagă de fostul şef al serviciului secret al MAI Virgil Ardelean. Fostul șef al Guvernului spune că sunt din același sat. „Legat de Virgil Ardelean, am spus-o de mai multe ori, suntem din acelaşi sat. Eu m-am născut la Zalău, dar am copilărit la bunici, la Pericei. Bunicul meu a fost frate cu bunica lui Virgil Ardelean. Ăsta e gradul de rudenie. L-am cunoscut destul de puţin, i-am cunoscut destul de puţin familia.”, a declarat Dacian Cioloş, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top