Connect with us
Cornelia a făcut ANUNȚUL după 27 de ani de CĂSNICIE cu LUPU REDNIC! „E ADEVĂRAT… ”

Vedete

Cornelia şi Lupu Rednic

Cornelia Rednic a făcut anunțul după 26 de ani de căsătorie cu Lupu.

Artista a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a fi alături de bărbatul pe care îl iubea.

„Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând. Avem 26 de ani de când îmi mănâncă capul”, a spus Cornelia într-o emisiune TV.

Dieta care a ajutat-o pe Cornelia Rednic să dea RAPID jos 7 kilograme: „Am voie să mănânc…”

Cornelia Rednic recunoaște că metabolismul îi dă de furcă de când se știe. Interpreta de muzică populară este foarte atentă la ce mănâncă, însă, în ultimele luni, aceasta a aculumat câteva kilograme.

Soția lui Lupu Rednic a dezvăluit că a reușit să slăbească sănătos 7 kilograme și că drumul este departe de a fi încheiat.

„Mă aflu pe drumul cel bun. Asta-i important. A fost şi o prietenă din Londra cu mine la sală, cât a fost în ţară, dar am renunţat. Nu mai merg la sală. Am ales să alerg. Să fac sport în aer liber şi vreau să profit de vremea asta frumoasă, cât mai e soare şi cald cât de cât.

Şi am ales să fac acest sport pentru că e singura modalitate de a mă întreţine. La 40 de ani organismul nu te mai ascultă ca la 20. Şi m-am confruntat aşa, cu nişte acumulări de kilograme, într-un mod nedorit de mine. Şi atunci am zis să fac ceva. Mi-am schimbat regimul alimentar şi am început să fac sport din ce în ce mai mult.

Am un regim făcut special pentru mine, m-am consultat cu doctoriţa mea, Cristina Bogdan, şi am hotărât împreună să urmez un regim personalizat. Pentru că fiecare corp răspunde la anumite alimente. La mine sunt altfel de ptobleme şi atunci a trebuit să-mi fac un regim special, ca să reuşesc să slăbesc”, a dezvăluit artista.

„Am voie să mănânc tot ce este lejer, foarte mult merg pe culoarea verde. Legume, dar nu fasole, nu mazare. Dar am voie carne. Carnea făcută într-un mod dietetic. Carne, peşte la grătar, fiartă, în abur, la cuptor, dar nu prăjită în ulei. Dacă nu ai ce să faci, o mănânci şi aşa, cum noi suntem mereu pe drumuri… de multe ori nu-ţi permiţi să mănânci de cură.

Nu pot să-ţi spun câte kilograme am, nu ştie nici Interpolul. Este secret de stat. Şi nici nu pot să-ţi spun de la câte am pornit. Atât pot să-ţi spun, din primăvără, de când ne-am văzut ultima oară la filmările pentru sezonul doi de la «Vedeta populară», am mai puţine cu 7 kilograme. Am slăbit greu faţă de alte persoane, dar la mine metabolismul îmi dă de furcă”.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top