Connect with us
Cozmin Gușă explică de ce au fost scoși Oreste și Rareș Bogdan de pe post

TV

Cozmin Gușă explică de ce au fost scoși Oreste și Rareș Bogdan de pe post

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, a explicat motivele pentru care Oreste și Oana Stănciulescu au fost scoși de pe post și ce stă în spatele scandalului cu Rareș Bogdan.

Gușă a luat decizia ca pentru două zile Claudiu Popa să prezinte Jocuri de Putere, suspendându-l pe Rareș Bogdan pentru ieșirea sa nervoasă.

Acesta ceruse înainte concedierea lui Edward Pastia (directorul executiv) și amenințase că își va da demisa.

Patronul Realitatea TV s-a supărat pe Rareș Bogdan pentru această ieșire și așteaptă scuze de la prezentatorul TV.

Citește și: Un nou anunţ al lui Rareş Bogdan. Ce se întâmplă cu Jocuri de Putere

„Ei (Oreste și Oana Stănciulescu) nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită.

Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție).

Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată”, a spus Gușă pentru paginademedia.ro.

„Rareş mai face prostii de câte ori se enervează sau este păcălit de unii, cum s-a întâmplat atunci când a părăsit Realitatea TV, momit de Ponta şi păcălit, apoi umilit, legat de preluarea preşedinţia TVR. O să îl chem să discut cu el”, a mai spus patronul de Realitatea.

Gușă precizat și ce ar fi făcut Oreste și Oana și cum s-a ajuns la această decizie dură.

„Treburile stau în felul următor: directorul executiv, Eduard Pastia, i-a anunţat pe Rareş şi pe producătorul lui, în urmă cu circa 10 zile, că sunt nişte probleme cu doi dintre invitaţii lui.

Mai exact, cu Oana Stănciulescu şi cu Oreste şi, până se lămureşte conducerea editorială despre această speţă, să nu-i mai invite în emisiune. Deci să iasă de pe sticlă o perioadă.

M-au anunţat şi pe mine cei din conducerea editorială şi am decis ca treburile să rămână aşa până se lămuresc.

Nu este o noutate la noi. Atunci când cineva mai apropiat de noi decât Oana şi Oreste a avut probleme, respectiv Claudiu Popa, acesta nu a mai apărut pe ecran conform deciziei editoriale, până când s-au lămurit lucrurile. DIICOT a dat comunicat de clasare a dosarului său şi Claudiu Popa va apărea pe ecran.

Victimizarea aceasta pe Facebook o consider total nepotrivită, având în vedere ca cei din conducerea editoriala acţioneaza tot timpul documentat şi în baza grijilor ca brandul Realitatea să nu fie afectat.

Cei din conducerea editoriala mi-au spus că problemele legate de cei doi sunt legate de folosirea brandului Realitatea în interes personal, respectiv de un comportament nepotrivit faţă de colegi“, a explicat Guşă pentru Evenimentul Zilei.

Ce a decis Rareș Bogdan după scandalul cu Cozmin Gușă

Suspendat de pe post de Gușă, Rareș Bogdan este foarte aproape de plecarea de la Realitatea TV, după ce a realizat aproape șapte ani emisiunea Jocuri de Putere.

Hotărârea finală ar urma să o ia în această săptămână, însă el spusese înainte că în momentul în care va fi suspendat, colaborarea sa cu postul TV va lua sfârșit.

Ieri seara, acesta a mai făcut un anunț:

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul.

Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara. Le multumesc miilor de romani din Diaspora. Ma inclin in fata tuturor, cu toata aprecierea si respectul cuvenit.

Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra. Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire.

Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumosi. Ne revedem curand

Citește și: Declarațiile lui Mircea Badea după ce Oreste a fost implicat în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

9 Comments

9 Comments

  1. Crainic Maria

    2018-11-24T10:35:26+02:00 at 10:35

    Acum trebuie să renunț si la Realitatea tv, asa cum am renuntat a ma uita la Antena 3, după ce purtarea lui Gadea fata de Antonescu a fost oribilă.
    Îmi pare rau, dar cand il ascult pe Claudiu Popa, ma apuca somnul.
    Il rog pe Rareș Bogdan, Oreste, Oana, sa ma anunte unde ii pot urmări cât mai curand

  2. Vio

    2018-11-24T01:46:13+02:00 at 1:46

    Ma bucură decizia luată de DL.Gusa,cam târzie, dar, este bine venită și acum.Invitatii lui Bogdan erau „toți o apă si-un pamant”,bine că nu-i mai vedem si auzi .Felicitări DL.Gusa și reușite în formarea noului partid.Cred că postul va avea mai mult spor fără Rareș Bogdan si invitații lui.

  3. Radu Humor

    2018-11-23T18:53:34+02:00 at 18:53

    Făcuseră din Realitatea o hazna mizerabilă ! Oare cine-i va mai primi să-şi descarce mizeriile pe post ?!

  4. ciclop

    2018-11-23T18:34:29+02:00 at 18:34

    Rares Bogdan = 95 % din Realitatea TV , fara el Realitatea TV =caca maca !!! vax albina !!!

  5. Rodica

    2018-11-23T09:23:28+02:00 at 9:23

    VA MERGE LA ALT POST AL SRI-ULUI, DIGI 24.
    EU NU VREAU SA-I MAI VAD LA TV PE ACESTI BOSCHETARI DROGATI..

  6. Doru$

    2018-11-23T09:14:52+02:00 at 9:14

    Inteleapta miscare D-nu” Gusa.Rares Presedinte!

  7. Inna

    2018-11-22T16:37:33+02:00 at 16:37

    Oreste nu bate câmpii!!Cucu!?doar cucu!la ce sa te aștepți mai mult!?

  8. Ion Vasile

    2018-11-22T15:29:00+02:00 at 15:29

    Rares Bogdan este un jurnalist de exceptie. Stia sa si aleaga invitatii. Cum s a pus problema formarii unui partid, au aparut probleme. Sper sa i revad pe Rares Bodgan la un alt post. de televiziune.

  9. Cucu

    2018-11-22T14:16:12+02:00 at 14:16

    Paguba-n ciuperci ,se apropie vanghelionu si taranu cu batistute are serviciul asigurat ,cat despre oreste drogatul care batea campii la realitatea sa mai astepte .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top