Connect with us
Crimă în Lugoj! Un taximetist a fost omorât de 2 adolescenți. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia

Știri

Crimă în Lugoj! Un taximetrist a fost omorât de 2 adolescenți. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia

Crimă în Lugoj. Un taximetrist din județul Timiș, dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsit mort într-o pădure din apropiere de oraș după aproape 10 zile. Bărbatul ar fi fost ucis de doi adolescenți, care l-au și incendiat, pentru a-i fura mașina și banii.

Polițiștii au intrat, ieri după amiază, în stare de alertă după ce în pădurea de lângă Sinersig a fost găsit cadavrul unui bărbat, care intrase în putrefacție.

Cum acesta prezenta urme de violență la fața locului au sosit polițiștii de la Serviciul investigații criminale și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul era taximetrist în Lugoj. Nimeni nu a semnalat dispariția acestuia, deși  nu a mai fost văzut din noaptea de 12/13 iunie când a plecat la o comandă în comuna Darova.

„Încă de la început, taximetristul nu a fost incendiat, așa cum arătau primele informații. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit într-o pădure. Acesta prezenta mai multe urme de lovituri de cuțit.

Polițiștii au găsit asupra sa actele și au început verificările. Doi bărbați au fost duși la audieri, fiind cercetați pentru omor calificat”, a spus Dragoș Bota, redacator-șef pressalert.ro.

Ce a urmat după orbila crimă

Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenși, unul de 17 ani și unul de 15 ani. Cel de 17 ani l-a lovit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței.

Au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat. I-au luat șoferului telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina. Au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul.

Citește și: Crimă în Lupeni! O femeie și-a ucis fiul și a sunat la Poliție să spună ce a făcut

S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova. Adolescentul de 17 ani era cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Suspecții au fost ridicați și duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top