Connect with us
Criminala de la metrou rămâne în închisoare! I-a fost prelungit mandatul de arestare

Știri

Criminala de la metrou rămâne în închisoare! I-a fost prelungit mandatul de arestare

Magistrații Tribunalului București au decis să prelungească perioada de detenție a Magdalenei Șerban. Criminala de la metrou care a împins  o tânără de 25 de ani rămâne după gratii.

Magdalena Șerban, femeia care a omârât o tânără aruncându-o sub roțile metroului, este în continuare internetă la Spitalul Penitenciar Rahova, deși a cerut să fie eliberată.

Nu doar că i-a fost refuzată cererea, dar instanța a căzut de acord că femeia trebuie să rămână după gratii și să fie verificată constant, mai ales că pe perioada detenției a fost protagonista mai multor episoade violente.

Judecătorii au decis astfel:

Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive luate față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA prin încheierea din 13.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București – Secția I Penală, definitivă prin încheierea

nr.439/CO-DL/20.12.2017 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București – Secția a II-a Penală. În baza art.207 alin.6 și alin. 4 C.proc.pen. menține măsura arestării preventive față de inculpata ȘERBAN MAGDALENA (date), urmând a fi

verificată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, respectiv până la 18.08.2018 inclusiv. În baza art.275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”.

A bătut un medic

Pe timpul consultului făcut de medicul de gardă, Magdalena Șerban s-a enervat din senin şi a început să-l înjure pe acesta. Apoi s-a năpustit cu pumnii şi l-a lovit în zona feţei.

Medicul s-a apărat, iar leziunile au fost superficiale, astfel că nu a fost nevoie să-şi scoată un certificat medico-legal.

Ca urmare a acestei agresiuni, Magdalenei Şerban i s-a întocmit un raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere, potrivit libertatea.ro.

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1.
Înainte de crima de la Dristor, criminala a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă decât peste câteva ore, după ce a omorât-o pe Alina Ciucu.
Se pare că femeia ar mai fi avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi, de fapt, una lungă. Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top