Connect with us
Cristi Borcea, adevărul despre nunta cu Valentina Pelinel: „Ea e luată de...”

Monden

Cristi Borcea, adevărul despre NUNTA cu Valentina Pelinel: „Ea e luată de…”

La aproape două luni de când a fost eliberat, omul de afaceri Cristi Borcea a preferat să păstreze discreția. Fostul acționar de la Dinamo s-a dat de gol și a dezvăluit de cât timp de iubește cu Valentina Pelinel.

Luna trecute, omul de afaceri Cristi Borcea și-a luat iubita, Valentina Pelinel, și au plecat departe de ochii curioșilor, să se bucure din plin de intimitate. Aceștia au ales destinații apropiate de țară, deși s-a speculat că au mers în Statele Unite ale Americii, acolo unde omul de afaceri deține mai multe locuințe și unde locuiește și fosta soție, Alina Vidican.

„Am fost plecaţi în Italia, în sudul Franţei şi în Grecia. Are energie (n.r. Milan). Seamănă cu mine. Ea e luată de cinci ani. Noi în fiecare lună sărbătorim câte ceva. Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a spus Cristi Borcea, potrivit spynews.ro.

Citește și: ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

Cei doi au plecat în vacanță fără Milan, fiul lor în vârstă de doi ani. Valentina Pelinel a recunoscut că i-a fost dor să petreacă niște clipe doar în doi. Cât despre nuntă, cei doi au anunțat că vor dezvălui când va avea loc.

„Crezi că nu mi-a fost dor să dorm şi eu aşa îmbrăţişată? Oriunde, dar în braţe. (…) Am avut şi două, chiar trei vacanţe fără Milan. A fost prima oară când am plecat fără el. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi. Păi… o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r. nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a spus Valentina Pelinel.

Anul trecut, imediat după ce micuțul Milan a fost creștinat, Cristi Brancu a dat-o de gol pe Valentina că vrea o familie cu Borcea.

Citește și: Cristi Borcea a răbufnit după dezvăluirile legate de firma sa!

Dacă Gigi Becali a dezvăluit atunci că nu crede că se mai pune problema unei nunţi, Cristi Brancu, prietenul şi confidentul fotomodelului, l-a contrazis pe latifundiar. Prezentatorul TV a dat de înţeles că nu ar fi exclus ca fotomodelul şi Borcea să se căsătorească după ce acesta va ieşi din închisoare.

Cristian Brancu i-a dat de gol pe cei doi. Ce planuri au Valentina și omul de afaceri

„După miezul nopţii am primit telefoanele. Şi am aflat că, cu totul, au fost în jur de 12 persoane. Pentru cei care se aşteaptă să mai fie şi un alt botez, vă spunem că e singurul botez care i se va face lui Milan Cristian, în afară de creştinare, în sensul de petrecere.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea nu-şi mai doresc o petrecere. L-aţi auzit ieri pe Gigi Becali spunând: «Cristi Borcea nu se mai căsătoreşte». Domne, nu aş paria pe chestia asta. Domne, hai să mai vedem”, a declarat Cristian Brancu la vremea respectivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top