Connect with us
CSA Steaua - Academia Rapid scor live şi rezumat video - Playoff Liga 4

Sport

CSA Steaua – Academia Rapid scor final 0-2 şi rezumat video – Playoff Liga 4

CSA Steaua Academia Rapid scor final 0-2. Steliştii lui Lăcătuş şi rapidiştii lui Schumacher s-au întâlnit duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, pentru finala din playoff-ul Ligii 4 Bucureşti.

UPDATE: Academia Rapid este campioana Ligii 4 a municipiului Bucuresti, dupa victoria cu 2-0 in fata Stelei. Giulestenii vor juca pe 16 si pe 23 iunie barajul de promovare in Liga 3 contra campioanei judetului Giurgiu.


UPDATE: GOL RAPID! Gol Adrian Grigore, in minutul 68! Daniel Niculae da o pasa care destabilizeaza apararea stelista, mingea ajunge la Petre Goge, care ii trimite apoi lui Grigore, iar acesta trimite mingea in poarta din 10 metri.

De notat ca golul giulestenilor vine la capatul unei reprize in care Steaua a fost mai prezenta in joc si si-a creat mai multe faze de poarta.

Update: A inceput repriza a doua!

UPDATE: Pauza pe Arena National, iar Rapid este la un pas de promovare. Giulestenii conduc cu 1-0, dupa o prima repriza in care stelistii nu le-au pus mari probleme!

UPDATE: Minutul 23, gol Rapid! Gol Daniel Niculae! Atacantul rapidist primeşte o pasă din marginea careului de la Vlada şi înscrie din 8 metri!

UPDATE: Meciul a început cu lovitura de start a rapidiştilor. Asistenţa este mult mai redusă decât la meciul din urmă cu o lună şi jumătate, disputată tot pe Arena Naţională.

Niculae a avut o ocazie mare după 2 minute de joc!

Stire initiala

Steaua are nevoie de victorie în ultima etapă a play-off-ului din Bucureşti pentru a merge la baraj. Giuleştenii vor merge la baraj dacă nu vor pierde contra Stelei, în faţa căreia au trei puncte avans.

Căştigătoarea Ligii 4 Bucureşti va înfrunta la baraj câştigătoarea Ligii 4 Giurgiu, în meciul care decide ce echipă promovează în Liga 3.

Clasamentul play-off-ului Ligii 4, înaintea ultimului meci:

1. Rapid – 9 puncte;
2. Steaua – 6 puncte;
3. Dinamo – 2 puncte;
4. Tricolor – 0 puncte;

Academia Rapid a intrat cu 3 puncte în playoff, iar CSA Steaua cu 2.

Daniel Pancu se retrage!

Acesta va fi ultimul duel al lui Daniel Pancu cu Steaua. Rapidistul va pune capăt carierei de fotbalist la finalul acestui sezon.

„Decizia era luată de mult. Din septembrie o să fiu destul de ocupat. O să fiu directorul tehnic al Rapidului. Avem mult de lucru, grupe de copii și juniori, infrastructură, terenuri de antrenament.

Pur și simplu nu o să mai am timp de meseria asta de jucător, care e cea mai frumoasă din lume. A fost minunat, sper să închei cu o promovare. Sunt mândru de ce am realizat, nu numai la Rapid, ci în toată cariera” a declarat Daniel Pancu.

Florin Talpan declară război Rapidului!

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a mai deschis un război, dar de data asta nu cu FCSB, ci cu rivalii ”militarilor” din Liga 4,

Academia Rapid. Talpan a depus un memoriu la Federația Română de Fotbal prin care cere ca giuleștenii să piardă toate meciurile disputate în acest sezon, la masa verde, cu 0-3.

Juristul Armatei reclamă modul în care a fost omologat Stadionul ”Valentin Stănescu”, din Giulești, cel care a găzduit primele două etape din play-off, dar și felul în care giuleștenii i-au legitimat pe Daniel Pancu, Daniel Niculae, Vasile Maftei, Ionuț Voicu și pe Vlada.

„Fotbaliştii Academiei au semnat contracte cu Societatea Redivivus, o societate care are personalitate juridică, dar nu e Academia Rapid! Iar contractul de jucător e un act juridic.

Semnând cu altă entitate, ei nu au drept de joc pentru Academia Rapid şi nu pot pretinde nici că joacă pentru Academia Rapid ca amatori.

Steaua solicită AMFB şi Academiei Rapid să prezinte cum au fost legitimaţi fotbaliştii Pancu, Niculae, Voicu, Vlada şi Maftei!

Cerem ca Academia Rapid să piardă la masa verde toate meciurile în care aceştia au fost folosiţi!“, a spus Talpan pentru prosport.ro.

CSA Steaua – Academia Rapid scor live: Echipe de start

Steaua (4-1-4-1): Iancu – Zeciu, Pădureț, Sitaru, Radu – Olaru – Pătrănoiu, Constantinescu, Răsdan, Predescu – Bâtfoi

Rapid (4-4-2): Ciuculescu – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Burlacu, Duriță, Maftei, Goge – D. Niculae, Vlada

Meciul va fi condus de arbitrul bucureştean Alexandru Tudor.

Partida începe la ora 20.30 şi este telezivată de Digi Sport 1.

Huff.ro vă ţine la curent cu scorul partidei şi vă va oferi rezumatul meciului.

În ultimul duel dintre cele două echipe, rapidiştii au învins cu scorul de 3-1. Vezi aici rezumatul acelui meci!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top