Connect with us
Cu cine a ținut Cosmin Cernat, prezentatorul de la ”Exatlon”, în marea finală!

Vedete

Cu cine a ținut Cosmin Cernat, prezentatorul de la ”Exatlon”, în marea finală!

Prezentatorul de la Exatlon a ținut să specifice echipa cu care a ținut în finală! Cosmin Cernat, prezentatorul de la Exatlon, a dezvăluit care a fost echipa pe care a susținut-o în marea finală.

Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

„O echipă disciplinată, cu super jucători. Eu nu sunt un mare fan al Franței, n-am fost. Mi-aș fi dorit să câștige Croația în finală, am ținut cu Croația. Franța a fost cea mai bună.

Că-ți place sau nu-ți place în sport trebuie să-ți scoți pălăria și să spui: ‘Bravo pentru ce ați făcut!’”, a spus Cosmin Cernat, potrivit cancan.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Cosmin Cernat după ce s-a terminat Exatlon

Ce a declara acesta în urmă cu ceva timp

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, el a mărturisit că în cariera lui de comentator sportiv i s-a întâmplat destul de des să fie acuzat că ține cu o anumită echipă.

„De-a lungul carierei mele de comentator sportiv, am fost acuzat că țin cu Dinamo, cu Steaua, cu Rapid. Probabil sunt telespectatori care afirmă că sunt mai apropiat de Faimoși sau de Războinici, dar nu o să pot să spun că am vreun favorit pentru că nu am.

Și asta dintr-un singur motiv. Toți cei care mă cunosc din lumea sportului știu că eu iubesc sportivii, indiferent dacă încheie competiția pe locul 7 sau pe primul loc”, a mărturisit Cosmin Cernat.

Cosmin Cernat a fost căsătorit cu Monica Iagar

Cosmin Cernat a fost căsătorit cu Monica Iagăr, de care a divorţat în 2009. Motivul divorţului lor a fost Mădălina, actuala soţie a prezentatorului TV. Monica şi Cosmin au rămas în relaţii amicale, de dragul celor doi copii, Ayana Maria (12 ani)şi Maya (6 ani), fostul comentator sportiv fiind la zi cu plata pensiei alimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top