Connect with us
Carmen de la Sălciua, reacție neașteptată după despărțirea de Culiță Sterp

Vedete

Culița Sterp o vrea pe Carmen de la Sălciua înapoi! ”Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine!”

Cel mai mediatizat divorț din mass media pare să aibă totuși parte de un final fericit. Cel care a făcut primul pas spre împăcare este chiar Culița Sterp, care a recunoscut că vrea să se împace cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, și că îi este tare dor de ea. Dar nu este singurul care o vrea înapoi, ci și familia acestuia îi duce lipsa și o așteaptă înapoi.

„Saptamana trecuta m-a oprit un preot de la noi din sat: <Culita, vezi ca te-ai bagat intr-o mare prapastie!>. Deocamdata nu am divortat.

A ramas ca prin septembrie sa mergem. Trebuia sa mergem in 7 august sa semnam inca o data, noi suntem plecati atunci si am zis sa mergem in septembrie. Poate ca e si un semn.

O sa fie, probabil o sa fie, nu stiu (n.r.- divortul). Cred ca ea (n.r.- isi doreste divortul). Eu sunt omul care iti spun o data, zici ca nu, eu nu te mai rog a doua oara. Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine, atat!”, a spus Culița Sterp.

Familia lui Culița este hotărâtă să o aducă pe Carmen înapoi!

„Noi am avut si vrem sa avem in continuare o relatie buna cu ea. Ce este intre ei trebuie sa fie problema lor, sa si-o rezolve singuri. Ne pare foarte rau. Atunci cand te casatoresti nu te casatoresti cu gandul de a te desparti.

Parca nu mai putem sa iertam nici macar daca te calc pe picior… Mai demult nu era asa. Ma uit la mama. Trebuie intr-o casnicie sa treci peste si sa ierti. (…) Carmen, sa stii ca te asteptam acasa si ne este dor de toate momentele…”, a spus una dintre surorile lui Culița Sterp.

Citește și: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp divorțează! Artista a făcut anunțul

Carmen nu a făcut nicio declarație cu privire la vreo posibilă împăcare, însă niciodată nu este prea târziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top