Connect with us
Cum arată iubitul Ilincăi Vandici

Vedete

Cum arată iubitul Ilincăi Vandici

Toată lumea se întreabă cum arată iubitul Ilincăi Vandici, după ce vedeta a recunoscut că este însărcinată.

Despre bărbatul care a furat inima prezentatoarei emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D s-au speculat multe. Ilinca a decis să nu îl mai țină ascuns pe bărbatul ei. A postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Vedeta Kanal D se bucură de o binemeritată vacanță de 5 stele în Republica Dominicană, alături de Andrei Neacșu, iubitul ei și tatăl copilului pe care îl poartă în pântece.

Cei doi au dat frigul din România pe soarele din Punta Cana. Ilinca abia aștepta să termine filmările de la „Bravo, ai stil” pentru a se putea bucura de plajă într-una din țările ei preferate.

Vandici este pretențioasă într-o relație

„Destul de pretenţioasă, asta pentru că ştiu cât valorez ca om, sunt conştientă de nivelul spiritual şi emoţional la care am ajuns. E vizibil efortul susţinut pe care l-am depus în toţi aceşti ani pentru a-mi construi o carieră solidă şi frumoasă.

Sunt o femeie independentă. Sunt o femeie care ştie să se iubeasca şi să se aprecieze pe sine. Drept urmare, bărbatul de lângă mine ar trebui să fie măcar în acelaşi punct în care am ajuns eu până acum. Nu mă mulţumesc cu puţin!

CITEȘTE ȘI: Ilinca Vandici e însărcinată. Prima declarație a vedetei Kanal D

Singurul lucru pe care bărbatul de lângă mine ar trebui să-l facă ar fi să mă iubească cu adevărat! Dacă există iubire curată şi sinceră, cred cu tărie că totul vine de la sine în cel mai frumos mod cu putinţă”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Apropo Tv în urmă cu doi ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top