Connect with us
Declarații Klaus Iohannis 17 aprilie

Monden

Cum arăta Klaus Iohannis când era tânăr! Imagini rare cu președintele

Iată câteva imagini rare cu președintele Klaus Iohannis când era tânăr! Președintele avea un păr blond bogat, era înalt și foarte chipeș. Se spune că era chiar și foarte curtat de diverse domnișoare. Cu toate acestea el a avut ochi doar pentru Carmen, care mai apoi i-a devenit parteneră de viață.

Klaus Iohannis a studiat la Cluj și a făcut naveta la Sibiu pentru a-și vedea iubita

Klaus Iohannis era student la Cluj, la Facultatea de Fizică a Universităţii Babeş-Bolyai și făcea deseori naveta la Sibiu pentru a se întâlni cu cea care avea să îi devină soție.„În timpul facultăţii am cunoscut-o pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere”, povesteşte președintele în cartea lui „Pas cu pas”.

Citește și: Semne după moartea lui Marcel Toader. Ce experiență a avut fiul său

Toată familia lui Klaus Iohannis a mers în Germania, însă el a decis să rămână în România alături de Carmen. Se pare că a fost o decizie extrem de bună. După ce au absolvit, cei doi îndrăgostiți au lucrat ca profesori la Sibiu și Agnita.După 1989, ei au ajuns să predea la faimoasele licee în care au învățat: la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la „Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”.

Klaus Iohannis in tinerete

Citește și: Simona Halep, primele declarații despre relația cu Toni Iuruc: Este normal la vârsta asta

Asa arata Klaus Iohannis cand era tanar

În cartea sa președintele mai spune despre relația cu Carmen Iohannis:„Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani. A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la vreo 29”. Cei doi aveau în comun pasiunea pentru școală, dar și cea pentru drumeții și plimbări în natură.

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top