Connect with us
Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Este de o eleganță rar întâlnită

Vedete

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Este de o eleganță rar întâlnită

Mama Mihaelei Rădulescu s-a afișat recent alături de fiica și nepotul ei. Femeia a preferat de-a lungul timpului să stea departe de ochii publicului și mare lucru despre ea nu se știe, decât că a fost profesoară de română în Piatra Neamț, potrivit stiritv.ro

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Este de o eleganță rar întâlnită

Mama Mihaelei Rădulescu a reușit să stea departe de public în timp ce fiica ei era o adevărată celebritate în România. Ea apreciază discreția și nu și-a dorit să iasă în evidență cu nimic, ci să își ducă viața în liniște.

Marilena Țiganu este o femeie foarte elegantă și cochetă, chiar dacă are o vârstă înaintată. Acest lucru se poate observa dintr-o fotografie postată de Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare, în care apare alături de mama ei și de unicul ei fiu Ayan.

Se pare că Mihaela a fost vizitată de mama ei la Monte Carlo și împreună au petrecut clipe foarte frumoase pe care le-au și imortalizat. Se pare că prezenatoarea tv a moștenit bunul gust și rafinamentul de la mama ei, care a fost îmbrăcată foarte elegant. Marilena Țiganu a purtat o ținută alcătuită din pantaloni de stofă, un sacou, o bluză de mătase și o geantă marca Coco Chanel.

Mama Mihaelei Radulescu

Mama Mihaelei Radulescu

Cât despre fiul ei, Mihaela nu are decât cuvinte de laudă. „Am copil premiant! Azi a terminat școala și a luat premiu – aici n-au locurile 2 și 3, au doar premianții care au mediile cele mai mari din clasa – din 18 copii, 5 au luat acest premiu ! Și e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleză, nici franceză (și numai în limbile astea învață toate materiile!). Deștept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?”

Citește și: Tania Budi, dezvăluiri despre iubitul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea!”

Citește și: Carmen Harra răstoarnă Ziua Îndrăgostiţilor: 13 întrebări prin care să îți testezi IUBIREA

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top