Connect with us
Cum să slăbești până la vară - Îți ia doar 30 de zile

Știri

Cum să slăbești până la vară – Îți ia doar 30 de zile

Orice femeie își dorește să arate bine și să se simtă bine în propria piele. Iată cum să slăbești până la vară și cum să ai silueta la care ai visat. Sunt anumite lucruri pe care nu ar trebui să le faci. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Învață cum să slăbești până la vară. Ce nu trebuie să faci

1. Tratamentele alopate pot fi de vină pentru faptul că nu reușești să slăbești. Sunt unele medicamanete care încetinesc metabolismul. Sau pot accentua senzația de foame. Printre aceste medicamente se numără antidepresivele, anticoncepţionalele, antialergicele și antiinflamatoarele.

Dacă iei medicamente, cel mai bine ar fi să citești prospectul și apoi să îți personalizezi regimul alimentar.

2. Ai grijă cu alcoolul și băuturile carbogazoase! Acestea conțin calorii goale care nu sunt deloc prietenoase cu silueta.

3. Și stresul te poate împiedica să slăbești. Din cauza stresului crște producția de cortizol. Acesta este hormonul stresului. Cortizolul încurajează depunerea de grăsime. De asemenea, duce la creșterea apetitului. În plus, apare senzația aceea irezistibilă de a ronțăi ceva. Astfel cere organismul energie pentru a face față situațiilor stresante.

Este bine să înveți să te relaxezi.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de grăsimea abdominală simplu și eficient

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

4. Nu pierde nopțile! Este foarte important să dormi suficient. Lipsa somnului duce la o producție mai mare de cortizol. Iar consecințele sunt cele enumerate mai sus.

5. Ai grijă să bei suficientă apă. Dacă nu te hidratezi, procesele metabolice vor fi încetinite. Astfel, ficatul va reface rezervele de lichide din organism. Nu va mai arde grăsimile. În plus, apa reduce pofta de mâncare.

6. Și unele afecțiuni sunt de vină pentru imposibilitatea de a pierde kilogramele în plus. Printre ele se numără sindromul ovarului polichistic, hipotiroidia, nodulii tiroidieni. De asemenea, depresia, constipația și anxietatea te pot împiedica să scapi de kilogramele în plus.

Așadar, dacă vrei să știi cum să slăbești până la vară, atunci trebuie să știi și care sunt lucrurile ce te împiedică să pierzi kilogramele în plus.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top