Connect with us

Stil

Cum scapi de MAHMUREALA: Cele mai bune REMEDII NATURISTE!

Toata lumea ciocneste un pahar de sampanie la miezul noptii, iar gustul imbietor de alcool te poate indemna sa consumi mai mult de un pahar. Iti punem la dispozitie leacuri naturiste anti-mahmureala.

Leacuri naturiste anti-mahmureala

1. Zeama acra (de la muraturi, varza sau castraveti)
Acesta este cel mai indicat lucru care trebuie facut dimineata cand te trezesti dupa o noapte imbibata in alcool. Zeama de la alimentele murate contine probiotice, care au un efect detoxifiant, si un continut ridicat de mienerale, care te vor ajuta sa absorbi mult mai repde apa pe care o vei consuma pe parcursul intregii zile.

2. Apa, apa, apa!
Nu este neaparat un remediu naturist, dar apa este sfanta! Atunci cand consumi alcool, corpul tau se deshidrateaza, tocmai de aceea te simti rau a doua zi. Este important ca dupa ce consumi cantitati mari de alcool sa iti hidratezi din belsug organismul, band cat mai mult apa posibil.

Leacuri naturiste anti-mahmureala

 

3. Ceaiul de ghimbir
Probabil ultimul lucru pe care vrei sa il faci cand esti mahmura este sa te dai jos din pat, dar trebuie. Da o fuga pana la bucatarie si prepara-ti un ceai din ghimbir. Acesta este deseori folosit in tratarea greturilor, ceea ce il face optim pentru a combate mahmureala. Prepara ceaiul din radacina de ghimbir, indulcindu-l cu o lingurita de miere de albine si, garantat, nu vei mai simti nevoia sa te intorci in pat

Cum poti sa previi mahmureala?

In primul rand, fii cumpatata macar cu viteza cu care consumi bauturile alcoolice. Incearca sa bei cat mai incet posibil, astfel organismul poate asimila cum trebuie alcoolul.

In al doilea rand, bea cate un pahar de apa la fiecare jumatate de ora/ora, pentru a evita deshidratarea aferenta unei nopti in care consumi alcool.

In ultimul rand, evita bauturile acidulate, cum ar fi berea sau ginul tonic. Acidul accelereaza absorbtia alcoolului in sange, iar bautura te va ameti mai repede decat crezi.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top