Connect with us

Stil

Cum trebuie să fie costumul de nuntă pentru bărbați în anul 2019? – Află ce spun stiliștii!

Designerii prezintă în magazinele lor noile colecții de costume de ceremonie pentru bărbați, în tendințele actuale ale modei anului 2019. Pentru nunți, costumele de ceremonie trebuie să fie foarte elegante, realizate din materiale de foarte bună calitate, să aibă stil și acel ceva unic, care să le facă să iasă în evidență la un astfel de eveniment important – nunta.

În anul 2019, stiliștii sugerează bărbaților care doresc să se căsătorească să aleagă îmbrăcămintea de modă britanică pentru că aceasta are rafinament și este potrivită pentru nuntă, dar și pentru altă ocazie. Ei recomandă pentru acest an costumele de ceremonie în nuanțe sofisticate, care sunt în trend, și care sunt realizate din materiale în tonuri de:

  • Gri închis, albastru deschis, bleumarin, roșu burgund, violet, navy
  • Gri perlat cum este scoarța frasinului
  • Roz coral sau roz deschis, albastru deschis ca cerul senin
  • Gri deschis sau cenușiu, verde olive, indigo, albastru gri, bej ca nisipul
  • Albastru închis ca cerneala, negru, culoarea cărbunelui, albastru închis ca miezul nopții.

Pentru nuntă, mirele trebuie să aibă grijă ce articole vestimentare alege pentru a se îmbrăca. Stiliștii spun că acum este momentul să facă o alegere bună, să achiziționeze un costum bărbătesc prin care să arate celor prezenți la eveniment că este bine îmbrăcat. Pentru asta este necesar să fie bine informat, să cunoască tendințele în modă la costume de ceremonie pentru bărbați și să aleagă un model de costum care îl avantajează și care îl va ajuta să arate atrăgător și elegant.

Când vine vorba de culori bărbații sunt mai reținuți la nuanțele prea strălucitoare sau pastelate, ei aleg de regulă culorile clasice – albastru sau negru. Stiliștii consideră că ar trebui să fie mai curajoși, să aleagă costume de ocazie în culori moderne, care sunt în trend, din gama prezentată mai sus, care sunt de senzație la o nuntă sau alt eveniment. Culorile deschise sunt mai plăcute ochiului, ele vor fi mereu în prim plan, sunt vesele, pline de viață.

Un alt lucru pe care îl precizează stiliștii este că bărbații aleg de regulă costume uni. Și acest lucru este bun, dar a devenit destul de previzibil în ziua de azi. Pentru a arăta excepțional, ei pot alege un costum de nuntă realizat dintr-un material cu imprimeu, în dungi sau în carouri, sau dintr-o stofă superbă, care să aibă o combinație de culori ce alcătuiesc un desen deosebit de frumos. Stofele pentru costume de mire pot fi pline de farmec. În prezent costumele de ocazie din materiale în carouri sunt foarte apreciate și de oamenii de afaceri, ele sunt cele mai frumoase costume în prezent în opinia celor care fac modă.

Cei care văd mereu că multe celebrități sau vedete internaționale sunt foarte bine îmbrăcate și că au costume perfecte la diferite ocazii, trebuie să știe că au apelat la ajutorul stiliștilor, prin urmare au cerut sfatul unor persoane care știu ce trebuie ales pentru a fi bine îmbrăcat.

În anul 2019 sunt la modă și costumele clasice de ocazie pentru bărbați, care sunt din trei piese, dar și costumele sofisticate: frac-ul, costumul Tuxedo, care sunt atât de populare în fiecare an. Bărbații adoră astfel de costume pentru că au personalitate și astfel ei vor arăta grozav. Stiliștii recomandă și costumele de ocazie din catifea care se pot purta pentru diferite ocazii și arată fantastic. De asemene, costumele de nuntă din mătase sunt foarte elegante și pot fi alese desigur pentru un eveniment special – nuntă sau botez.

Cea mai populară opțiune pentru mire este cu siguranță costumul în stil James Bond, care este un costum superb, versatil, apreciat de orice bărbat. Un astfel de costum se poate face la o casă de modă, la un brand ce are un croitor profesionist care va ști cum să taie și să îmbine reperele unui astfel de costum pe dimensiunile corporale ale clientului său, astfel încât să arate la final impecabil. Alegerea materialelor pentru costum contează, acestea trebuie să  fie de cea mai înaltă calitate.

Stiliștii recomandă pentru acest an și costumele realizate din materiale mai deosebite, care să aibă culori în trend, prin urmare să nu fie negre, dar să aibă un design care a fost realizat pornind de la tiparul de bază al costumului Tuxedo.

Pentru vară sunt la modă costumele din materiale naturale, cum este bumbacul sau mătasea, și care pot avea o textură moale, pot fi în tonuri pastelate, ușoare, de roz, albastru deschis, cenușiu, violet, etc. Astfel de costume pot fi asociate cu pantofii clasici din piele, care nu trebuie să fie neapărat negri. Un costum deschis la culoare dar totuși formal este cel în nuanță de gri, care este puțin mai vesel decât bleumarin sau negru. Este la modă și costumul verde deschis, sau bej ca nisipul.

Dacă sunteți în căutarea unui costum ceremonie deosebit de elegant pentru a face senzație vă recomandăm să explorați întreaga colecție a brand-ului românesc Filip Cezar. Acesta are modele unice, extraordinar de frumoase de costume de ocazie, costume de ceremonie, costume business, cămăși din materiale scumpe și accesorii de lux în tendințele modei din acest an. Aici se realizează costume la comandă pentru bărbați, care au o croială perfectă, lucru ce se datorează unor persoane talentate, cu experiență – croitor și designer – care fac munca lor cu dăruire și profesionalism pentru fiecare client în parte.

Schimbarea provine întotdeauna din colecțiile unor brand-uri de acest fel, care au magazine ce prezintă colecții unice, particularizate și care țin cont de toate dorințele clienților în materie de articole de îmbrăcăminte de acest gen.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top