Connect with us
Cum va răspunde zodia ta la "Te iubesc"

Știri

Cum va răspunde zodia ta la „Te iubesc”

Cum va răspunde zodia ta la „Te iubesc”, fiecare nativ reacționează diferit la declarațiile de dragoste.

Berbec. Pentru acest nativ totul este o competiţie, aşa că răspunsul lui va fi ”Eu te iubesc şi mai mult”. Pentru că vrea să fie cu orice preţ deasupra tuturor, s-ar putea ca Berbecul să se trezească, dintr-o dată, singur.

Taur. În ciuda caracterului tare, Taurul este destul de nesigur atunci când vine vorba de iubire. „Pe bune? Eşti sigur/ă?” ţi-ar putea răspune acest nativ la o declaraţie de dragoste. Nu va fi niciodată sigur pe iubirea cuiva, iar asta rezultă din timiditatea ascunsă a Taurului.

Gemeni. Reacţia lor la „Te iubesc” ar putea să te surpindă. „Şi mie îmi place vara”, ori „Ai văzut filmul acela…?”. Egoişti din fire, Gemenii nu prea ştiu cum să răspundă unui sentiment atât de altruist cum este iubirea, aşa că e posibil să reacţioneze într-un mod cam ciudat.

Rac. Dacă-i spui unui Rac că îl iubeşti, este cazul să te pregăteşti pentru o declaraţie de dragoste cât mai detaliată. „Cât de mult?”, „Pentru cât timp?”, ar putea să fie răspunsul acestui nativ. Pentru ei iubirea este veşnică, aşa că, dacă nu eşti sigur pe sentimentele tale, mai bine amână momentul unei astfel de afirmaţii.

Leu. La fel de egoist ca şi nativul zodiei Gemeni, răspunsul lor la iubire este de multe ori „Ştiam asta”, sau „Păi cum să nu mă iubeşti?”. Este atât de narcisist, încât Leului i se pare normal ca toată lumea să-l iubească şi chiar să-l venereze. Singura lui problemă este de ce nu i-ai spus asta mai devreme…

Fecioară. Nu prea o dai pe spate cu un „Te iubesc”. Îţi va răspunde imediat „Mulţumesc”, semn că nu prea este impresionată de astfel de gesturi de tandreţe. Pentru ea faptele contează, aşa că pregăteşte terenul din timp cu ceva concret. în caz contrar, Fecioara nu se va arăta prea satisfăcută de iubirea ta.

Balanţă. În ciuda faptului că sunt destul de echilibrate, Balanţele s-ar putea să-şi piardă cumpătul în momentul în care le este declarată iubirea. „Mă scuzi puţin, revin imediat”, ţi-ar putea răpunde acest nativ, care ar da fuga la baie pentru a anliza puţin cele întâmplate. Dacă nu vrei să o dai pe spate, la propriu, pregăteşte puţin terenul înainte, pentru a fi sigur că momentul va fi unul fericit.

Scorpion. „Eşti sigur?”, ar putea fi răspunsul unui Scorpion la iubirea ta. Chiar dacă vrea cu orice preţ să audă asta de la partener, nativul acestei zodii începe să o ia razna când aude de astfel de sentimente. Cu toate astea, sunt oameni normali, care vor să fie iubiţi.

Săgetător. Altă zodie, alte drame. „Eu te-am iubit primul”, sau „Exact asta voiam să-ţi spun şi eu acum câteva zile”. Cu asta ar putea să-ţi răspundă Săgetătorul la declaraţia de iubire şi chiar s-ar putea să-i pară rău că i-ai luat-o înainte. Ba se simt fericiţi că sentimentul le este împărtăşit, ba mor de ciudă că nu au spus ei primii „Te iubesc”.

Capricorn. Romantismul nu-i caracterizează pe cei născuţi sub acest semn, aşa că răspunsul lor s-ar limita la „Ştiu”. Chiar dacă îi declari iubirea într-un mare fel, e posibil ca tot ce vei primi în schimb să fie un zâmbet şi cam atât. Nu spune nimeni că nu au şi ei o parte sensibilă, doar că o arată foarte rar.

Vărsător. Acest nativ s-ar putea să-ţi răspundă cu nişte citate filosofice ce te-ar putea încuia. „Ce este iubirea?” Cum să mai răspunzi la o astfel de replică din partea Vărsătorului? Pentru că nu se implică atât de uşor într-o relaţie stabilă, o declaraţie de dragoste i-ar putea face să se simtă stingheri.

Peşti. La fel ca şi nativii zodiei Rac, Peştii ar vrea să afle mai multe detalii. „Cum?”, „Cât de mult?”, „De când?”, ar putea fi răspunsul lor la banalul tău „Te iubesc”. Trebuie, aşadar, să ai toate răspunsurile pregătite, pentru că urmează să treci prin testul de foc al Peştilor, care vor să vizualizeze sentimentele tale, în loc să te creadă pe cuvânt.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top