Connect with us
Dâmboviţa: Un minor a intrat în pat peste vecina de 36 de ani și soțul ei

Știri

Dâmboviţa: Un minor a intrat în pat peste vecina de 36 de ani și soțul ei

Întâmplare demnă de scenariul unui film. O pățanie neobişnuită a făcut zarvă, luni dimineaţă, la Lucieni, în judeţul Dâmboviţa.

O femeie de 36 de ani a sunat la poliţie şi a reclamat că s-a trezit în pat cu vecinul de vizavi, un băiat de 17 ani. Culmea este ca lângă reclamantă dormea şi soţul acesteia.

Apelul la 112 a venit în jurul orei patru dimineaţa. Femeia a povestit că s-a trezit din somn din cauza gesturilor de tandreţe, dar a realizat curând că mângâierile nu erau ale soţului, ci ale vecinului uşor cam cherchelit.

Vecin: „S-ar fi băgat în casă peste băiatul ăsta de aici şi peste nevastă-sa. Ce a fost în capul lui, o fi fost beat. E bleg, a greşit, dar în rest e băiat cuminte, e cumsecade.”

Vecin: „Se poate să fi încurcat patul, îi cam place să şi bea. O fi fost la amândoi? O fi mai bun soţul ca soţia!”

Vecin: „A încurcat drumul. Cât ai fi de beat, tot ştii unde e casa, d-apăi patul…”

Vecină: „N-a judecat, eu ştiu ce minte poate să aibă. Aoleu, Doamne, Doamne! Ce e în ziua de astăzi, mamă, e prăpăd! Eu noaptea, când mă culc, încui toate uşile, pui zăvorul la uşi, mă mai duc o dată să văd!”

Ce spun părinții adolescentului

Adolescentul a fost audiat de poliţişti şi a povestit că n-a ştiut ce face. Părinţii lui sunt uluiţi, dar şi ruşinaţi de ciudata faptă.

Citește și: Poveste cu final fericit! Și-a regăsit motanul, dispărut în urmă cu 10 ani

Mama adolescentului: „El noaptea trecută? Nu ştiu nimic, nu ne-a spus nimic! Zice că a intrat peste vecina de vizavi, ar fi încurcat casele şi a ajuns în pat şi o pipăia pe vecina. Nu e adevărat.”

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru violare de domiciliu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top