Connect with us
Dana Nălbaru recunoaște că relația cu Dragoș Bucur nu este perfectă. „Acasă ne mai batem cap în cap”

TV

Dana Nălbaru recunoaște că relația cu Dragoș Bucur nu este perfectă. „Acasă ne mai batem cap în cap”

Cine spune că nu s-a certat niciodată cu partenerul de viață, fie nu locuiește în aceeași casă, fie minte cu nerușinare. Asemenea oricărei familii normale, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au și ei momente când ajung să aibă discuții aprinse.

Extrem de sinceră, Dana Nălbaru a mărturisit pentru Libertatea că ea și Dragoș Bucur au o relație cât se poate de firească și că nu-și dorește să pozeze într-un cuplu impecabil doar pentru a da bine în fața publicului.

Părinții a trei copii, dar și extrem de activi din punct de vedere profesional, cei doi ajung și la momente tensionate, care debutează cu mici certuri. Dacă pe plan personal găsesc ce să-și reproșeze unul altuia, profesional nu ajung să se certe niciodată, cel puțin asta declară Dana Nălbaru:

„El are încredere în mine, în ce fac eu, eu am încredere în ce face el. E destul de armonios așa, nu ne batem cap în cap, cel puțin pe treabă. Așa, acasă, în problemele noastre de zi cu zi ne mai batem cap în cap, dar din punct de vedere profesional ne respectăm deciziile. El, de exemplu, nu se pricepe la muzică deloc, eu nu mă pricep la partea de regie sau de actorie sau mai face el, producție, și atunci nu mă bag peste el, el nu se bagă peste mine’, a povestit Dana pentru Libertatea.

Vedeta a completat că atunci când ajung să colaboreze la un proiect, după ce se pun de acord asupra modului în care vor lucra, ea este cea care îi lasă mână liberă soțului ei: „Atunci când vine vorba de videoclipuri, în principiu discutăm pe partea de scenariu, dacă acolo cădem de acord îl las să-și facă treaba’, a mai completat artista.

Aceeași versiune o are și Dragoș Bucur, care ne-a povestit că micile dispute se termină destul de repede, când unul dintre ei cedează. Fiind firi extrem de complexe, în cei 15 ani de relație și-au dat seama unul de caracterul celuilalt și mai ales de când este cazul să bată în retragere: „De obicei cedează cel care e convins de părerile celuilalt. Nu știu. Nu cred în egalitatea între sexe. Nu înseamnă că femeia e mai jos ca bărbatul sau bărbatul e mai sus ori mai jos, dar nu suntem egali. Fiecare are niște lucruri bine definite’, a mărturisit și Dragoș Bucur.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top