Connect with us
Dăncilă anunță că o va elibera din funcție pe Anca Alexandrescu. Voi decide și în legătură cu Vâlcov

Politic

Dăncilă anunță că o va elibera din funcție pe Anca Alexandrescu. Voi decide și în legătură cu Vâlcov

Premierul Viorica Dăncilă anunță că o va elibera din funcție pe Anca Alexandrescu, apropiată a lui Liviu Dragnea, din funcția de consilier onorific și de la departamentul de comunicare PSD, spunând că urmează o decizie și legat de Darius Vâlcov.

Continue Reading
You may also like...

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

1 Comment

1 Comment

  1. t.Turtoi

    2019-05-29T00:34:45+03:00 at 0:34

    Toata stima si recunostinta pentru „revolutia” Doamnei Dancila in PSD si la Guvern.
    Dar ceeace face este ca actioneaza punctiform (la persoana), si se poate interpreta lejer ca si atacuri personale fara substanta obiectiva. Stabilti un criteriu (gen, patul lui Procust ) dar sa fie cel care sa duca Romania si pe romani catre LIBERTATE si PROGRES. Pentru competenta este prea din scurt, dar lipsa obedientei, a fricii si dorinta de a lupta pentru o reala libertate a noastra care nu exista „de facto” trebuie sa fie luate in considerare. Altfel ne vom balacarii in gloante tinute cu fularul in gat, sarme in cur, mercur ipoptetic din fructe de mare si asasini misterios de ratangii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top