Connect with us

TV

Daniela Crudu batuta cu bestialitate! Este pe patul de spital

Daniela Crudu a fost batuta cu bestialitate, de iubitul ei, scrie presa de scandal. Altercatia a pornit intr-un club din Bucuresti, unde a fost batuta grav.

Crudu este internata in spital in stare grava, are piramida nazala sparta si un traumatism la cap.

Este știrea-șoc a dimineții! Daniela Crudu ar fi fost bătută și băgată în spital chiar de iubitul ei, iar noi am aflat informații exclusive despre ce se întâmplă în aceste momente cu bruneta!

Daniela Crudu, operată de urgență! Ce se întâmplă în aceste momente cu bruneta

Am aflat, pe surse, că Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit, iar în urma scandalului a fost internată la un spital din Capitală. Reporterii de investigație Spynews.ro sunt pe urmele acestui subiect și vă vor ține la curent cu cele mai noi informații!

Daniela Crudu, viață amoroasă presărată cu scandal
Cruduța a bifat, de-a lungul timpului, mai multe legături amoroase eșuate. De departe cea mai notorie relație a brunetei a fost cea cu Mihai Costea, alias Nilă, cu care s-a iubit timp de trei ani. Cruduța a fost agresată de mai multe ori de Nilă, însă de fiecare dată reușeau să treacă peste probleme și să se împace. Într-un final, Daniela Crudu a reușit să iasă din relația toxică și a continuat să își caute sufletul-pereche.

De atunci, Daniela Crudu a tot „testat terenul” și a început relații cu diverși milionari, însă parcă nici unul nu a adus-o nici măcar aproape de visul ei cel mare: acela de a avea un copil și o familie. De atlfel, Cruduța a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă. „Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a mărturisit Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp.

Sunt Adrian Ioan si de mai bine de 5 ani sunt editor la HUFF. Pasionat de presa din adolescenta, am acumulat 14 ani de experienta la Pro Tv, Realitatea, Kanal D.

1 Comment

1 Comment

  1. cotea

    2020-02-09T20:46:24+02:00 at 20:46

    bravo baiete! daca ii dadeai shut down ajungeai erou national , numai asa puteam scapa de idioata aia ca sa mai apara la tv

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top