Connect with us

Vedete

Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă. Ce s-a întâmplat între ei

Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă și  foarte intensă. Din păcate, după foarte puțin timp. Cruduța și fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal s-au despărțit.

Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă. Ce s-a întâmplat între ei

Se pare că vedeta tv și fiul șefului de la ligă au format un cuplu în urmă cu mai bine de trei ani. Relația a fost una serioasă, căci Mario voia ca Daniela să îl cunoască pe tatăl său, Gino Iorgulescu. Se pare că Mario Iorgulescu avea planuri mari cu Daniela Crudu, însă acestea nu s-au materializat. Cei doi s-au despărțit după doar câteva săptămâni.

Cu toate acestea, cei doi foști îndrăgostiți nu s-au ferit să posteze pe rețelele de socializare, la vremea respectivă, numeroase fotografii în care apar împreună.

Mario Iorgulescu si Daniela Crudu au fost impreuna. sursa foto: cancan.ro

Mario Iorgulescu si Daniela Crudu au fost impreuna. sursa foto: cancan.ro

Citește și: Breaking News! Spitalul Elias a făcut anunțul DISPERAT despre Mario Iorgulescu

În aceste momente Mario Iorgulescu se află în stare critică și este conectat la aparate. Medicii au precizat că rinichii săi au cedat și tânărul care a provocat cruntul accident nu este într-o stare bună. “Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Sivius Negoiţă, conform Știrile Kanal D.

Cei doi au numeroase fotografii impreuna..sursa foto: cancan.ro

Cei doi au numeroase fotografii impreuna..sursa foto: cancan.ro

Citește și: Singurul martor al accidentului provocat de Mario Iorgulescu povestește ce s-a întâmplat cu adevărat la fața locului

Vă reamintin că fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident grav în dimineața zilei de 8 septembrie. În urma acestui accident un tânăr tată a doi copii a decedat pe loc. Mario gonea cu peste 240 km/oră când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contra sens, izbindu-se ulterior de o mașină marca Audi care circula regulamentar.

Citește și: Mesaj de ultimă oră al familiei Iorgulescu: „Vom avea grijă de copiii rămași fără tată”

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top