Connect with us
Cristi Borcea s-a decis in legatura cu femeile din viata lui. Fostul actionar de la Dinamo a gasit solutia sa le impace pe Valentina Pelinel si Alina.

Vedete

Decizia finala a lui Borcea! Cum s-a hotarat sa le impace pe Alina si Valentina

Cristi Borcea ar luat decizia finala in ceea ce le priveste pe sotia sa, Alina, si pe Valentina Pelinel. Fostul actionar al clubului Dinamo a gasit o solutie prin care sa le impace pe cele doua.

Cristi Borcea s-a hotarat sa nu mai divorteze de Alina Vidican, scrie cancan.ro. Omul de afaceri ar fi fost convins de lupta pe care Alina a dus-o pentru a-si salva casnicia si a hotarat sa continue mariajul cu ea.

Alina Borcea s-a luptat inca de la inceputul acestui scandal ca sa ramana alaturi de sotul sau. L-a vizitat la inchisoare cu copiii in brate si a apelat si la ajutorul nasului Gigi Becali, totul pentru a-l face pe acesta sa nu renunte la casnicia cu ea. In cele din urma, se pare ca ar fi avut succes, iar fostul actionar de la Dinamo ar fi renuntat la ideea divortului.

Pe de alta parte, sursa citata mai noteaza ca, in ceea ce o priveste pe Valentina Pelinel, Borcea s-ar fi decis sa recunoasca copilul pe care l-ar avea cu ea.

Citeste si: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…

Citeste si: Mihaela, in vizita la Cristi Borcea: „Copiii nostri sufera enorm pentru el!” Ce spune despre fostul ei sot

Citeste si: O noua lovitura pentru Cristi Borcea! Ce a patit fostul actionar al lui Dinamo!

Pe de alta parte, femeile din viata afaceristului, Mihaela, Alina si Valentina, se vor intalni in acest weekend la Romexpo, la targul de nunti Ghidul Miresei.

La acest eveniment are loc si lansarea catalogului Ghidul Miresei, pe coperta careia apare Valentina Pelinel. Vedeta a realizat luna trecuta o sedinta foto in cadrul careia a probat zece rochii de mireasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top