Connect with us
Declarații Călin Popescu Tăriceanu cu privire la parteneriatul cu minoritățile. Co-președintele coaliției PSD-ALDE a comentat discuțiile...

Politic

Declarații Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor

Declarații Călin Popescu Tăriceanu cu privire la parteneriatul cu minoritățile. Co-președintele coaliției PSD-ALDE a comentat discuțiile avute.

UPDATE, ora 19:15: Actualmente, Ministerul Culturii are o denumire și o simbolistică ce exclude din calcul minoritățile. Noi vrem să schimbăm asta, iar domnii Dragnea și Tăriceanu au fost de acord cu propunerile noastre.

UPDATE, ora 19:08: Kelemen Hunor declară: Multe elemente din actualul program sunt identice cu prevederile pe care noi le gândisem. Votul nostru a fost unanim în favoarea coaliției PSD-ALDE. Suntem de acord cu toate inițiativele guvernului Grindeanu. Vrem să dăm profunzime parteneriatului prin discuții săptămânale.

Declarații Călin Popescu Tăriceanu și Sorin Grindeanu

Călin Popescu Tăriceanu: Minoritățile naționale vor fi reprezentate în instituțiile de administrație la nivel central. Găsim normal ca această reprezentare să continue.

Am primit o solicitare legată de majorarea bugetului, deoarece minoritățile se extind.

Am discutat despre susținerea politică și despre colaborarea în viitor. Minoritățile vor fi de acord cu miniștrii. Alianța parlamentară se va concretiza într-un act ce va fi redactat în cadrul vacanței parlamentare.

Minoritățile vor fi reprezentate la nivel de secretariat și agenții.

Sorin Grindeanu: Respect legea fumatului, deși îmi este greu să-mi refuz o țigară.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top