Connect with us
Delia și Fuego participă la Asia Express - Ce alte nume vor fi în sezonul următor

TV

Delia și Fuego participă la Asia Express – Ce alte nume vor fi în sezonul următor

Delia și Fuego participă la sezonul 2 al show-ului Asia Express. O adevărată bombă în showbiz. De altfel, artista preciza, recent, că și-ar dori să meargă în Asia, dar nu singură!

Iată că acum are și partener, în persoana lui Fuego. Noul sezon al emisiunii Asia Express va fi unul spectaculos, în care Delia și Fuego vor fi pionii principali.

Ce este Asia Express

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în 2004. În România emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1. Primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către căntăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu. Sezonul 2 a avut premiera pe 10 februarie 2019.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. MOnica

    2019-04-27T08:03:14+03:00 at 8:03

    Imi place sa citesc stiri pe telefon cand imi beau cafeaua.Dar sunt foarte deranjata cand citesc mizerii.Ai preluat stirea de la cancan si ai schimbat doar titlul.Daca esti analfabet functional…se explica.Daca nu, te invit sa citesti prima si ultima propoziție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top