Connect with us
Denis Haruț de la ACS Politehnica Timișoara a rămas inconștient pe teren, în meciul cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe

Știri

Denis Haruț de la ACS Politehnica Timișoara a rămas inconștient pe teren, în meciul cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe

Fotbalistul Denis Haruţ de la ACS Politehnica Timișoara a fost la un pas de tragedie în timpul partidei cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe.

Jucătorul de fotbal s-a prăbușit pe gazon în timpul meciului după ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar. A rămas inert la jumătatea terenului, iar ambulanța a intervenit imediat. Jucătorului echipei ACS Politehnica Timișoara i-a fost montat un guler și a fost transportat la spital.

Conform ultimelor informaţii, starea lui Hăruţ este una bună, urmând să i se facă şi un RMN.

Incidentul s-a petrecut pe teren în minutul 36, când scorul era 0-0. Colegii și staff-ul ambelor echipe s-au asigurat că Denis Haruț nu își înghite limba.

Citește și: Caută fotbalist Fotbalistul Hugo Guerra s-a stins din viață. Avea 52 de ani

Benjamin Kuku, jucătorul celor de la Sepsi, a fost apoi eliminat de către Marcel Bîrsan pentru lovitura aplicată lui Haruţ. În locul lui Haruţ, în minutul 41 , a intrat Bîrnoi.

În urmă cu doi ani, fotbalistul Patrick Ekeng de la Dinamo București, a murit pe teren, în timpul meciului cu Viitorul.

Liviu Bătineanu, medicul echipei Dinamo, a declarat atunci: „S-a produs un stop cardio respirator. O oră şi jumătate s-a făcut resuscitare. Avea momente în care îşi revenea dar în final nu a rezistat. Toate ambulanţele au aparate de resuscitare, am făcut un minut până la spital, timp în care i s-a făcut masaj cardiac. Nu a avut probleme dinainte, la Institutul National de Medicină Sportivă se face un examen complex”.

Citește și: Un tânăr fotbalist român A MURIT după un accident rutier grav!

10 medici au încercat să îl resusciteze pe Ekeng, însă nu au mai avut ce face.

Te-ar putea interesa și: VIDEO. Un alt fotbalist a murit pe teren

S-a produs o noua tragedie in lumea sportului. Un alt fotbalist a murit pe terenul de fotbal in timpul unui meci al echipei sale cu Defensores de Colon, scrie The Mirror.

Michael Favre a murit pe teren dupa ce s-a ciocnit de un alt jucator. Impactul a fost atat de puternic, iar argentinianul atat de slabit incat a cazut la pamant inconstient.

Dupa prima cadere la pamant, Favre s-a ridicat pentru a-si infrunta adversarul, insa a fost lovit din nou, si, vizibil ametit, acesta s-a prabusit pe teren. Jucatorul de 24 de ani a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii nu mai puteau sa il salveze in ciuda eforturilor de resuscitare a acestuia. Citește continuarea AICI.

Foto: captură TV Digi Sport

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top