Connect with us

Vedete

Despărțire BOMBĂ după 8 ani de relație. Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destrămat

O nouă despărțire bombă din showbiz șochează pe toată lumea zilele acestea. Unul dintre cele mai discrete cupluri din România a pus punct relației de 8 ani. Anna Lesko și Dj Vinnie s-au despărțit, notează Cancan.ro

Despărțire BOMBĂ după 8 ani de relație. Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destrămat

Se pare că Anna Lesko și tatăl copilului său Dj Vinnie (Adrian Neniță)  s-au despărțit după 8 ani de relație, iar gestul decisiv a fost sărutul Annei cu Mike Diamondz, potrivit cancan.ro. Artista ar fi fost prinsă în timp ce se săruta într-un club cu Mike Diamondz și la scurt timp după acest incident cei doi au hotărât să pună capăt relației lor.

Citește și: Primele declarații ale lui What’s Up după divorț. Care a fost motivul rupturii: ”Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice”

Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destramat. sursa foto: VIVA.RO

Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destramat. sursa foto: VIVA.RO

Relației dintre ei se răcise de mult timp și existau tot felul de discuții aprinse și reproșuri. Se pare că sărutul pasional a fost picătura care a umplut paharul. totuși, Anna Lesko și Adrian Neniță au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru a-și crește copilul frumos. Cei doi au un băiețel pe nume Adam, care a venit pe lume în luna martie a anului 2014.

Citește și: Nicoleta Guță este bunică! Își ține în brațe nepotul la doar 35 de ani

Anna Lesko este o artistă din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Ea are o carieră muzicală de mare succes, melodiile sale fiind extrem de apreciate și ascultate chiar și peste hotare. Anna Lesko a devenit celebră și pentru ținutele ieșite din comun pe care le alege pentur concertele sale.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Anna Lesko și Adrian Neniță, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie au avut o frumoasă poveste de iubire timp de 8 ani. Dj Vinnie s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții lui.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top