Connect with us
Detaliul neștiut de la Exatlon! Ce se întâmplă în cotețul concurenților

Monden

Detaliul neștiut de la Exatlon! Ce se întâmplă în cotețul concurenților

Mai sunt doar câteva săptămâni până la încheierea concursului Exatlon și până la aflarea marelui câștigător. Deși mai este atât de puțin timp până la final, fanii competiției încă mai au parte de surprize.

Există un detaliu pe care puțini telespectatori l-au observat în legătură cu competiția.

În fiecare săptămână, se știe că cele două echipe, Faimoșii și Războinicii, se luptă pentru a sta în casă. Acolo, echipa câștigătoare are parte de duș, dar și de paturi confortabile și de aer condiționat pentru a trece mai ușor peste căldura din Republica Dominicană.

La polul opus, echipa care pierde casa trebuie să stea într-un loc pe care l-au numit „coteț”. Fără posibilitatea de a face duș și expuși intemperiilor, concurenții au avut parte de multe ori de întâlniri neașteptate. În coteț le-au intrat de multe ori șopârle, dar și șobolani care i-au trezit pe concurenți în timpul nopții.

Citește și: Exatlon 14 mai 2018: Ionuț a cedat! Reacție plină de furie după ce a pierdut la mini-game

Fanii au observat că cele două echipe au câte un coteț. În cotețul Faimoșilor apare pe un perete scris numele concurenților.

Cotețul Faimoșilor

Cotețul Războinicilor

În celălalat coteț, Războinicii au scrijelit „Războinicii, succes”, precum și numele lor și zilele de când sunt în competiție.

Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

Claudia Pavel a făcut o declarație emoționantă după ce a părăsit Exatlon. Fosta concurentă de la Faimoși a vorbit despre cât de greu era să stea la coteț.

„Nu am crezut niciodată că am să pot să trăiesc așa, tocmai de aceea, acest gen de show te face să apreciezi mult mai mult confortul de acasă. De obicei, ai senzația că ți se cuvine totul, un pat, o masă bună, o mașină frumoasă, un duș cald. Acolo, însă, este altceva! Din acest motiv, i-am văzut cu alți ochi și pe localnicii care trăiau exact ca noi în camp, în acea sărăcie, dar aveau zâmbetul pe buze și nu erau supărați niciodată”, a dezvăluit Claudia Pavel.

Citește și: Exatlon 14 mai: Update: România a câştigat meciul internaţional cu Grecia

„Ne spălam de cele mai multe ori în Ocean! Cu părul meu creț, chiar nu am avut probleme, a fost minunat acolo. Ploua des, iar pentru mine nu era dificil în privința podoabei capilare. Firele le descurcam cu mâna, am găsit o soluție cumva!

Însă a fost greu cu adevărat în privința igienei corporale! Când eram la coteț, de exemplu, făceam duș doar la bidon! Fetele ne ajutam între noi, îl țineam pe rând! În casă, din fericire, aveam duș, dar apa era rece! Nu era deloc confortabil”, a dezvăluit Claudia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top