Connect with us

Monden

Detaliul pe care nimeni nu-l observase la pozele fiicei lui Victor Slav

Victor Slav este un tată fericit și își iubește fiica, el petrecând foarte mult timp cu aceasta. Vedeta Kanal D nu ratează nicio ocazie de a se fotografia cu micuța, însă acum fanii acestuia au observat un detaliu inedit în poze.

Recent, pe unul dintre conturile sale de socializare, Victor a postat o imagine cu el și Natalia Sofia.

În imagine fetita se juca alături de tatăl ei cu Minnie si motocicleta. Victor a atasat la descrierea fotografiei „Uite…tatiii!!! Am lovit-o pe Minnie!???”, însă un detaliu a fost observat de toată lumea.

Pe lângă asemănarea vizibilă cu tatăl ei, fiica prezentatorului nu zâmbește în fotografiile postate până acum.

„Ce scumpă e…”, „Dulce Sofia Natalia, mă doare sufletul când nu văd nicio urmă de zambet pe fața ta, îți doresc ca până crești mare să înveți să fii fericită și veselă”, a transmis unul dintre prietenii virtuali ai lui Victor Slav.

Citește și: Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre ultimele relații ale Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, o relație tumultoasă

Bianca Drăgușanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo.

La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top