Connect with us
Ce avere deținea Ileana Ciuculete și cat a cheltuit Cornel Galeș. E vorba de...

Vedete

Dezvăluirea FINALĂ a lui CORNEL GALEȘ! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ileana Ciuculete, în ultimele ei zile

Moartea cântăreței de muzică populară Ileana Ciuculete a fost extrem de mediatizată. Trecerea în neființă a artistei a șocat pe toată lumea, dar au fost și multesemne de întrebare cu privire la cauza decesului.

Cel mai afectat de dispariția Ilenei Ciuculete a fost Cornel Galeș. Soțul artistei a suferit enorm și a continuat să o viziteze pe îndrăgita artistă la locul ei de veci din cimitirul Străulești.

Cauza oficială a decesului a fost o ciroză extrem de puternică, apărută ca urmare a hepatitei C. Cornel Galeș a dezvăluit ce i-au spus medicii după decesul soției sale și motivele care au dus la îmbolnăvirea subită a artistei.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, a povestit Cornel Galeș, conform wowbiz.ro.

Citește și: Carmen Harra a dezvaluit ce s-a intamplat cu Ileana Ciuculete!

Citește și: Cornel Galeș, promisiunea finală făcută soției sale Ileana Ciuculete

Citește și: Cornel Galeș, gest impresionant pentru băieții Ilenei Ciuculete

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top