Connect with us
Diana Belbiță și Marius Crăciun, obligați să se despartă după Ferma. Ninja, marele câștigător de la Pro TV

TV

Diana Belbiță și Marius Crăciun, obligați să se despartă după Ferma. Ninja, marele câștigător de la Pro TV

Diana Belbiță și Marius Crăciun este al doilea cuplu controversat de la „Ferma”, după Brigitte Năstase și Florin Pastramă. Însă, se pare că relația lor nu va dura, după încheierea concursului, cei doi sunt obligați să se despartă.

Luptătoarea MMA a acceptat un contract ca luptătoare, peste hotare, este foarte aproape de a semna un contract cu UFC. Diana va pleca după încheierea filmărilor pentru PRO TV în Canada, unde va sta aproximativ şapte-opt luni. Ea se va pregăti şi se va acomoda, după cum ne-a declarat managerul ei, Sebastian Vieru. „Diana e cea mai bună luptătoare de Local Kombat de la noi. Va urma pentru ea o perioadă frumoasă şi fructuoasă din punct de vedere sportiv”, a declarat managerul ei, pentru Click.ro.

Sunt un pic cam arogantă acum (râde), mă consider o femeie cu atitudine, care are un punct de vedere şi şi-l susţine pâna la capăt. Dacă vreau ceva, nu prea accept să mi se spună că nu e OK. Nu am foarte multă încredere în oameni, port oarecum un scut de protecţie în faţa celor din jurul meu. Cine reuşeşte să treacă peste acest scut poate să mă cunoască întru totul, de-asta nici nu am foarte mulţi prieteni”, a  tânăra pentru aceeași sursă.

Ambii pun acum cariera sportivă pe primul loc

Nu îmi plac băieţii pămpălăi care fac efectiv ce le zic eu. Atunci nu mai e nimic interesant. Dar nu îmi plac nici aceia încăpăţânaţi care au senzaţia că dacă ei zic ceva eu trebuie să fac ca ei. Mi-ar plăcea să ne completăm, să ne şi ciondănim, dar să ne şi treacă foarte repede. Nu cred că am fost niciodată îndrăgostită cu adevărat”. Şi visurile ei sunt pentru moment pe plan profesional: „Ştiu că într-o zi voi ajunge în UFC (cea mai mare competiţie de arte marţiale – n.r.). Ştiu că va fi o realitate”, spunea Diana.

Face sport de la 12 ani

Diana a început să facă sport la 12 ani, practicând judo-ul. A început antrenamentele la Palatul Copiilor din Strehaia cu antrenorul Ilie Gâdea, care a inițiat-o și în kickbox. La vârsta de 15 ani s-a mutat din orașul natal, Strehaia în Drobeta Turnul-Severin pentru a-și continua antrenamentele alături de Sensei Constantin Mitroi. A fost atrasă ulterior de o ramură mai dură a sportului și a decis ca în primăvara anului 2015 să intre în cușcă.

În aprilie 2012 a câștigat Gala K1 de la Szeged. În vara anului 2013, Diana Belbiță s-a impus în Budapesta. În gala intitulată „Luptători în cușcă” Diana era legitimată la Kokyo Dojo Drobeta Turnu Severin unde s-a impus la puncte în prima luptă, în care a întâlnit o slovacă, iar în finală a învins-o prin KO în prima repriză pe reprezentanta țării gazdă.

În martie 2016, pentru a se pregăti la un nivel înalt în cariera sa MMA, Diana a decis să se mute la Oradea, unde se pregătește la Centrul de Arte Marțiale Mixte Alexandru Lungu, alături de „Muntele Bihorului” și Ioan Brânză. Pe 1 octombrie 2016 Diana a luptat în Zielona-Gora (Polonia) și a câștigat în fața reprezentantei țării gazdă, poloneza Katarzina Lubonska. Reușita din acea luptă a trimis-o direct în meciul pentru centura KSW.

Pe 27 mai 2017 s-a luptat cu brazilianca Ariane Lipski, care, în ultimele șase meciuri, își învinsese adversarele prin KO. Meciul a fost pierdut de Diana Belbiță. A avut meciuri în ambele stiluri de luptă și, după mai multe competiții, a fost selectată în lotul național „Unifight”, un sistem complex de luptă similar cu cel din Mixed Martial Arts. Diana Belbiță a câștigat titlul de campioană națională în Unifight și apoi două titluri de campioană europeană în același stil. Este multiplă campioană națională la Budokai și câștigătoare a altor medalii, atât interne, cât și externe (Szeged, Budapesta – aur), în turnee de K-1 și MMA. A câștigat și un meci în care a avut ca adversar un bărbat.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

1 Comment

1 Comment

  1. c-tin rusu

    2019-04-27T15:48:03+03:00 at 15:48

    Un om minunat,iti doresc succes in continuare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top