Connect with us
Diana Bisinicu in spectacol

Știri

Diana Bișinicu, diagnostic dur din partea medicilor. „Trebuie să mă operez!”

Diana Bișinicu a primit recent o veste rea din partea medicilor, în urma unor analize pe care le-a făcut. Artista a fost diagnosticată cu ovare polichistice, boală care îi creează dureri extrem de intense.

Vedeta are nevoie urgentă de operație

„Am un chist hemoragic la ovare, care se sparge în fiecare lună. Mă chinui cu boala asta, a ovarelor polichistice. Sunt dureri inimaginabile, dar sunt alții care se zbat intre viața și moarte, așa că ce să mai vorbesc eu… Se pare că trebuie să mă operez, însă eu am o problema cu operațiile de când am născut-o prin cezariană pe Rianna. Și atunci am avut probleme pe masa de operație”, a explicat Diana Bișinicu, potrivit Click!

Zilele trecute, Diana Bișinicu a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre problemele pe care le-a avut cu fetița ei Rania, chiar în perioada sărbătorilor de Paște.

Diana Bisinicu a ajuns cu fetita la spital

Artista a evitat până acum să vorbească despre panica prin care a trecut, iar acum a povestit cu pas cu pas, cum a ajuns cu micuța ei la spital.

„Am fost în Turcia de Paşte cu familia, cu socrii mei, cu nişte prieteni. Totul bine şi frumos. Am făcut greşeala de a pleca cu maşina. Nu am mai plecat niciodată cu maşina nicăieri. Eu am plecat de acasă cu otită medie acută, luasem antibiotic şi văzând că nu îmi trece, două zile nu am auzit nimic.

Am mers la medic acolo. Mi-au schimbat tratamentul, m-au dus la o clinică. Mergând la o clinică de acolo a fost ok. Problema a fost cu Riana. În dimineaţa în care trebuia să plecăm. Am zis că e cald, am hotărât să rămânem în resort. Bine am făcut, intuiţia de mamă.

Citește și:

La ora 11, Riana a început cu vărsături, deranjamente stomacale, am dus-o la medicul din resort, au chemat ambulanţa. Am stat în spital până a doua zi. Medicul ne-a spus că nu este aptă pentru a pleca. Am plecat la şase seara, am ţinut-o pe o temperatură 38, 38,5, la ora 2 noaptea i-a crescut temperatura la 41. Îngrozitor!

M-au apucat nişte ameţeli. Soţul meu o ţinea afară cât mai dezbrăcată, eu aduceam tot felul de comprese ude. Ne-a spus cineva că nu e niciun medic pe feribot. Am ajuns la un spital. Au băgat-o imediat pe perfuzie, antibiotic pe venă. Şi-a revenit apoi, nu a mai vărsat. A trebuit să îi punem scutece pe drum” a spus Diana Bisinicu, potrivit Libertatea.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top