Connect with us

Vedete

Divorț bombă în showbiz! What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație

Celebrul cântăreț What’s UP și Simina, soția sa, au decis să pună capăt relației lor de 9 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 și au fost cununați de Andra și Cătălin Măruță.

What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație și trei de mariaj

Cei doi au avut o nuntă superbă în anul 2016, la un palat din jurul Bucureștiului și părea de nedespărțit. totul a fost ca într-o poveste și nimeni nu s-ar fi gândit că în doar 3 ani totul se va termina.

Citește și: Semne după moartea lui Marcel Toader. Ce experiență a avut fiul său

Anunțul despărțirii a fost făcut de What’s UP pe o rețea de socializare. “Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ți ofer.

Citește și: Ioana Ginghină a încercat din răsputeri să își salveze căsnicia. Am început să fiu mai sexy

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii și haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!” a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

Citește și: Incendiu devastator la clubul Silence (fostul Bamboo) din Mamaia

 

WHAT’S UP și SIMINA divorțează după 9 ani de relație

What’s UP și Simina își doresc liniște în aceste momente și roagă presa, fanii și chiar prietenii să se țină la distanță de drama lor.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top